Tech 12 feb 2019 Robert Kroes

Crypto-analyse 12-2: koers Bitcoin neutraal, Altcoins wisselen

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur

In Europa staat vandaag de bekendmaking van de posities op de Amerikaanse termijnmarkten bekend. Daarnaast staat de Ecofin-top op het programma en zal ECB-bestuurder mevrouw Lautenschläger​ een toespraak houden.

In Amerika staan vooral economische vooruitblikken, zoals de Red Book index en bekendmaking van grondstofposities op het programma. Daarnaast houdt FED-voorzitter Powell een speech.

De monetaire bekendmakingen zullen geen invloed hebben op de ontwikkeling van de cryptokoersen. Dit betekent dat de cryptokoersen op eigen kracht de richting van de markt moeten sturen. Zij wordt hierbij niet beïnvloedt door agendapunten op de cryptokalender, dus de markt zal zichzelf vandaag moeten vormen. In ieder geval kun je de ontwikkelingen volgen op de site van CryptoClan.nl, dat 24 uur per dag livekoersen biedt. Met onze crypto-analyse van morgenochtend, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de ontwikkelingen tijdens de handelsdag die nu nog voor ons ligt en bieden we een nieuwe vooruitblik op de handelsdag van morgen.

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Crypto-analyse 12-2: koers Bitcoin neutraal, Altcoins wisselen
Sluiten