Robert Kroes
Robert Kroes Tech 14 feb 2019

Crypto-analyse 14-2: koers Bitcoin en koersen Altcoins negatief

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

Gisteren zagen we voornamelijk positieve koersen in de crypto-analyse. Gaandeweg de dag werd het sentiment wat gematigder en werden de stijgingen kleiner. Inmiddels zijn de stijgingen omgeslagen in dalingen, al impliceren de meest positieve weekkoersen dat de daling (nog) meevalt. Je ziet de actuele stand van zaken in onze crypto-analyse.

Koersen Bitcoin en Altcoin top 10

Na het positieve beeld van gisteren zien we vandaag vooral rode cijfers voor de Bitcoin en de meeste Altcoins in de top 10. De positieve weekkoersen tonen aan dat de daling (nog) meevalt. In onze grafische crypto-analyse zie je de actuele stand van zaken.

Crypto-analyse 14 februari: koers Bitcoin en koersen Altcoins negatief. Live koersen vastgelegd om 8.10 uur.
Crypto-analyse 14 februari: koers Bitcoin en koersen Altcoins negatief. Live koersen vastgelegd om 8.10 uur. TradeinCrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

Buiten de top 10 wisselen positieve en negatieve koersen elkaar af. Nem (XEM) voert met een koers van + 7.06% de stijgende Altcoins in dit segment aan. Grootste daler is de Neo (NEO), met 3,99%. Het negatieve sentiment lijkt ten opzichte van gisteren iets sterker. Op de Bitcoin SV na zijn alle weekkoersen hier nog positief.

Reageer op artikel:
Crypto-analyse 14-2: koers Bitcoin en koersen Altcoins negatief
Sluiten