Robert Kroes
Robert Kroes Tech 14 feb 2019

Crypto-analyse 14-2: koers Bitcoin en koersen Altcoins negatief

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur

In Europa staan vandaag de publicatie van voorlopige cijfers over het bruto binnenlands product in het vierde kwartaal en eveneens voorlopige cijfers over het aantal banen in  december 2018 op het programma.

In Amerika staan diverse prijsindexcijfers voor producenten op het programma. Ook worden er cijfers over verkopen in de retail-sector, huizenprijzen en werkeloosheid bekend gemaakt.

De monetaire bekendmakingen zullen geen invloed hebben op de ontwikkeling van de cryptokoersen. Dit betekent dat de cryptokoersen op eigen kracht moeten proberen de beren te verjagen. De agendapunten op de cryptokalender vormen daarbij geen steun of rem, dus de markt zal zichzelf vandaag moeten vormen. In ieder geval kun je de ontwikkelingen volgen op de site van CryptoClan.nl, dat 24 uur per dag livekoersen biedt. Met onze crypto-analyse van morgenochtend, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de ontwikkelingen tijdens de handelsdag die nu nog voor ons ligt en bieden we een nieuwe vooruitblik op de handelsdag van morgen.

Reageer op artikel:
Crypto-analyse 14-2: koers Bitcoin en koersen Altcoins negatief
Sluiten