Robert Kroes
Robert Kroes Tech 5 feb 2019

Crypto-analyse 5-2: koers Bitcoin positief, koersen Altcoins wisselend

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

We zagen gisteren een overwegend negatief sentiment. Vanochtend zijn de koersen positiever en zien we zowel bij de Bitcoin (BTC) als bij de Altcoin top 25 veel groene cijfers, die door de vlakke markt ook direct de weekkoersen beïnvloeden. Je ziet de actuele stand van zaken in onze crypto-analyse.

Koersen Bitcoin en Altcoin top 10

Gisteren zagen we voor de Bitcoin en de meeste Altcoins in de top 10 rode dagkoersen en rode weekkoersen. Vandaag is het beeld iets genuanceerder en wisselen rode en groene dagkoersen elkaar af. Door de vlakke markt van de afgelopen dagen heeft dit ook direct invloed op de weekkoersen In onze grafische crypto-analyse zie je de stand van zaken direct.

Crypto-analyse 5 februari: koers Bitcoin positief, koersen altcoins wisselend. Live koersen vastgelegd om 7.55 uur.
Crypto-analyse 5 februari: koers Bitcoin positief, koersen altcoins wisselend. Live koersen vastgelegd om 7.55 uur. TradeinCrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

Ook buiten de top 10 zien we dat de koersen van de meeste Altcoins herstellen. Maker (MKR) voert de koersen aan met 4,03% stijging. Nem (XEM) daalt het hardst met – 1,83%. De meeste koersen manoeuvreren nu tussen +1 en -1 %. Ook in dit segment wisselen positieve en negatieve weekkoersen elkaar af.

Reageer op artikel:
Crypto-analyse 5-2: koers Bitcoin positief, koersen Altcoins wisselend
Sluiten