Robert Kroes
Robert Kroes Tech 5 feb 2019

Crypto-analyse 5-2: koers Bitcoin positief, koersen Altcoins wisselend

#3 Het cryptonieuws van de afgelopen 24 uur

Naast onze crypto-analyse brachten we gisteren een achtergrondartikel over het feit dat Bitcoin (BTC) officieel in de langste beermarkt ooit is. Schrale troost, het is niet de zwaarste bearmarkt ooit.

Cryptomunten

Charlie Lee, oprichter van Litecoin (LTE), voorziet dat de Bitcoin (BTC) zo’n 3 jaar nodig heeft om weer om een koers van $ 20.000,- te komen. Uit deze analyse blijkt dat de markt voor Bitcoin (BTC) afwachtend blijft. Zouden institutionele beleggers wachten op een koers van $ 3.000,- voor ze instappen? De geruchten dat Rusland zwaar in Bitcoin zou investeren kunnen de prullenbak in. Volgens deze Russische kenner is de Bitcoin namelijk waardeloos.

Altcoins

Volgens een gebruikerspoll zal Ripple (XRP) dit jaar de beste resultaten laten zien. Deze analyse laat in ieder geval een licht positieve vooruitblik zien.

Deze analisten voorzien dat Stellar (XLM) wel eens de volgende cryptomunt zou kunnen zijn die hoge ogen gooit.

In deze analyse zien we de verwachting voor de koers van Cardano (ADA) in februari.

Ook Tron (TRX) lijkt een nieuwe bull-rally tegemoet te gaan.

Vorige week viel de koers van Holo (HOT) op vanwege haar enorme rendement. In deze analyse zien we wat we van de koersontwikkeling zouden mogen verwachten.

Naast het rendement van HOT valt ook het rendement van de BitTorrent token (BTT) op, dat op dit moment al 600% boven de uitgifte koers ligt.

Saudi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) werken samen aan een cryptomunt. De ontwikkelingen lees je hier.

In deze algemene analyse gaat men op zoek naar de oorzaken voor de dalende markt.

In deze algemene terugblik lees je naast de markttendens en koersontwikkeling over de maand januari ook het overzicht van meest winnende en meest verliezende cryptomunten.

Met deze algemene analyse van de drie belangrijkste cryptomunten sluiten we het nieuws over cryptomunten af.

Blockchain

Facebook heeft het team van Chainspace overgenomen. Deze kleine Londense start-up richtte zich vooral op snelheid en meer privacy op de Blockchain.

Deze Chinese nieuwjaarsgame zou wel eens een van de eerste succesvolle blockchain-games kunnen worden.

Cryptobeurzen

Het succes van Binance en de verkoop van BitTorrent token is niet onopgemerkt gebleven. Ook andere partijen overwegen Binance als partner voor het lanceren van tokens.

In Amerika ligt Coinbase onder vuur. De cryptobeurs zou, weliswaar onbewust, de cryptohandel van Hamas hebben gefaciliteerd.

Overig cryptonieuws

Ondanks het record van langste bearmarkt denken analisten gelukkig dat deze niet eeuwig blijft duren.

In dit artikel delen de topman van Ledger wallets, Mike Novogratz en een anonieme grote handelaar hun toekomstvisie. Ook zij zijn positief.

Dit artikel probeert in te schatten hoe de markt verandert op het moment dat mining niet economisch rendabel meer is. Met deze inschatting sluiten we het cryptonieuws af.

Reageer op artikel:
Crypto-analyse 5-2: koers Bitcoin positief, koersen Altcoins wisselend
Sluiten