Robert Kroes
Robert Kroes Tech 5 feb 2019

Crypto-analyse 5-2: koers Bitcoin positief, koersen Altcoins wisselend

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur

In Europa staat vandaag de presentatie van de Markit inkoopindex voor diensten en productie op het programma. Ook worden de verkoopcijfers van de retailsector in december bekend gemaakt. Tot slot wordt een overzicht van de posities die Europese handelaren op de New York futures-markt innemen geproduceerd.

Ook in Amerika wordt de Markit inkoopindex gepubliceerd. Daarnaast wordt de Redbook-index gepresenteerd, waarin de verwachting van de retailsector tot uitdrukking komt. Verder zien we de publicatie van verwachtingen van inkoopmanagers voor niet-industriële bedrijven en economisch optimisme van consumenten op het programma staan met publicatie van de ISM- en IBD/Tipp index. Tot slot worden de posities op futures in goud, olie en dollars in kaart gebracht.

Nu de crypto-agenda geen gewicht in de schaal legt en de monetaire bekendmakingen ook verder van de cryptomarkt verwijderd zijn kan de markt zelf op zoek naar een momentum om richting te kiezen. Hoe de dag zal verlopen kun je zien op de site van CryptoClan.nl, dat 24 uur per dag livekoersen biedt. Met onze crypto-analyse van morgenochtend, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de ontwikkelingen van de komende dag en bieden we een nieuwe vooruitblik.

Reageer op artikel:
Crypto-analyse 5-2: koers Bitcoin positief, koersen Altcoins wisselend
Sluiten