Tech 6 feb 2019 Robert Kroes

Crypto-analyse 6-2: koers Bitcoin en koersen Altcoins nog steeds negatief

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

Nadat we gisteren voorzichtig positieve koersen zagen leek herstel in zicht. Helaas duurde de opleving niet lang. Vandaag zien we voor de Bitcoin (BTC) en de meeste Altcoins uit de top 25 weer hoofdzakelijk rode cijfers. In een aantal gevallen blijven de weekkoersen wel positief. Je ziet de actuele stand van zaken in onze crypto-analyse.

Koersen Bitcoin en Altcoin top 10

Gisteren zagen we voor de Bitcoin en de meeste Altcoins in de top 10 een licht herstel. Vandaag is het beeld minder gunstig en zien we vooral rode cijfers. BinanceCoin (BNB) is daarbij de opvallende uitzondering die de regel bevestigt. Wel weet een aantal cryptomunten de groene weekkoersen vast te houden. In onze grafische crypto-analyse zie je de stand van zaken direct.

Crypto-analyse 6 februari: koers Bitcoin en Altcoins negatief met BinanceCoin (BNB) als uitzondering. Live koersen vastgelegd om 8.05 uur.
Crypto-analyse 6 februari: koers Bitcoin en Altcoins negatief met BinanceCoin (BNB) als uitzondering. Live koersen vastgelegd om 8.05 uur. TradeinCrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

Ook buiten de top 10 zien we uitsluitend negatieve koersen. Koploper is de NEM (XEM), dat 9.05% verliest. Tezos (XTZ) en Dash (DASH) zitten net een fractie onder het 0-punt en gemiddeld verliest dit segment zo’n 4,5 %. Tezos (XTZ) is samen met de USD Coin (USDC) de enige munt die een positief weekresultaat kan vasthouden.

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Crypto-analyse 6-2: koers Bitcoin en koersen Altcoins nog steeds negatief
Sluiten