Tech 6 feb 2019 Robert Kroes

Crypto-analyse 6-2: koers Bitcoin en koersen Altcoins nog steeds negatief

#3 Het cryptonieuws van de afgelopen 24 uur

Naast onze crypto-analyse brachten we gisteren een achtergrondartikel waarin we bekeken of de Bitcoin (BTC) en langste cryptowinter duiden op een barstende bubble of dat er geen paniek nodig is.

Cryptomunten

Waar de koersen achterblijven neemt het aantal transacties toe. Qua transactievolume presteert de Bitcoin (BTC) zelfs weer zoals in november 2017. In deze analyse zien we dat de Bitcoin (BTC) haar dalende tendens voortzet en door de bodem van steunkoersen heen breekt.

Altcoins

Er is vandaag veel nieuws over de Ripple (XRP). Zo leidt een whale-transactie tot meer speculatie over een ‘pump and dump’ strategie. In dit artikel leert men hoe je patronen en frauduleuze transacties kunt destilleren uit het grootboek van Ripple (XRP). Ripple-partner Ramessa lijkt het partnerschap te minimaliseren en voor banken te kiezen tot Ripple gecertificeerd is. In deze analyse zien we dat de munt desondanks een trendbreuk kan zien, waarna stijgende koersen mogelijk zouden moeten zijn.

Dit artikel analyseert de snelle stijging van BinanceCoin (BNB).

Bitcoiin (B2G) doet het met 280% winst een stuk beter dan zijn bijna-naamgenoot. Dit artikel biedt een kennismaking.

In deze vooruitblik kijkt men vooruit naar wat de cryptomarkt in februari kan verwachten en hoever men staat in vergelijking met zaken die begin dit jaar waren aangekondigd.

Met deze crypto-analyse van de top 3 cryptomunten sluiten we het nieuwsoverzicht over cryptomunten af.

Blockchain

De kleinere cryptomunt Travala (AVA) heeft de Litecoin (LTE) Blockchain toegevoegd aan haar online marktplaats.

De CII, een belangenvereniging van investeerders, heeft de SEC om een onderhoud gevraagd om aandeelhoudersstemmingen via de Blockchain te kunnen organiseren. Hier is een wetswijziging en toestemming voor vereist en men wil het water peilen.

Cryptobeurzen

De grote Japanse financiële speler SBI wil in maart een cryptobeurs openen.

Overig cryptonieuws

Crypto-analist Alan Masters, die normaal een echte cryptobull is, voorziet vandaag een break-down in de koersen. Waarom hij pessimistisch is lees je hier. Ook de bekende influencer ‘crypto-dog’ ziet het somber in. Hij voorziet dat de Bitcoin kan dalen tot $ 1.800,- en Ethereum (ETH) tot $ 50,- voor er herstel optreedt.

BigQuery is het Big Data platform van Google. Zij hebben inmiddels cryptomunten aan hun analyses toegevoegd. In dit artikel lees je waarom.

Met deze bijdrage schetst men een portret van QuadrigaCX-oprichter Gerald Cotten, die met zijn dood wellicht honderden miljoenen meenam in het graf.

In deze analyse legt een expert uit hoe riskant beleggen in cryptocurrency kan zijn.

De SEC heeft in het kader van de beoordeling van de nieuwste ETF vragen gesteld. Dit ziet men als een positief teken voor goedkeuring.

Ondanks of misschien we juist dankzij de malaise in de cryptomarkt neemt het aantal fondsbeleggingen in crypto hand over hand toe. Met dit positieve nieuws sluiten we het weekoverzicht af.

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Crypto-analyse 6-2: koers Bitcoin en koersen Altcoins nog steeds negatief
Sluiten