Robert Kroes
Robert Kroes Tech 7 nov 2018

Crypto-analyse 7-11: Bitcoin en Altcoins stijgen verder

Gisteren waren de koersen positief en onze crypto-analyse van vandaag toont aan dat we dit positieve sentiment de afgelopen 24 uur vol hebben gehouden. Er zijn in de top-25 slechts twee koersen negatief en ook de positieve weekresultaten van die top-25 kennen nog slechts twee uitzonderingen. In het cryptonieuws kijken we terug op de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen 24 uur. Met een rustige crypto-agenda en beperkte monetaire bekendmaking hebben de koersen vandaag alle gelegenheid om verder te werken aan een goed momentum om de bull-rally echt te ontketenen. Of dat gebeurt kun je tussendoor checken op de site van CryptoClan.nl die elke dag om 18 uur hun crypto-overzicht publiceert. Morgen kijken we met een nieuwe crypto-analyse uiteraard weer uitgebreid terug op de 24 uur die nu nog voor ons liggen.

Crypto-analyse Bitcoin en Altcoin top 10:

Voor de derde dag op rij lijkt de crypto-analyse van de Bitcoin (BTC) en Altcoin top-10 verdacht veel op een groene golf. Alleen de Monero (XRM) moet iets inleveren op de groei van eerder deze week en verliest ten opzichte van gisteren 1,30 %. Deze kleine daling is gelukkig niet voldoende om de weekkoers te raken. Alle resultaten over de afgelopen 7 dagen zijn positief. Kortom, voor velen een goed gevoel als ze de grafische crypto-analyse bekijken.

crypto-analyse 7 november: Bitcoin en Altcoins stijgen door
crypto-analyse 7 november: Bitcoin en Altcoins stijgen door. Livekoers vastgelegd om 7.55 uur. Tradeincrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

Buiten de top-10 blijft de stemming in de top-25 ook positief. De Dash (DASH), Dogecoin (DOGE) en Ox (ZRX) hebben ieder nog minder dan 1% goed te maken. Dogecoin (DOGE) en is samen met de 0x (ZRX) bovendien de enige uitzondering op de regel dat ook hier alle weekkoersen positief zijn. We hoeven dus gelukkig geen andere dalers te rapporteren, maar mogen wel melden dat de ZCash (ZEC) de grootste stijger is met een 24-uurs resultaat van 4,91%.

De goede koersen hebben uiteraard ook hun invloed op het cryptonieuws, dus de hoofdpunten zijn ook vooral positief.

Het cryptonieuws van de afgelopen 24 uur

Naast onze crypto-analyse brachten wij een achtergrond-artikel over de scam met Elon Musk-accounts. Ook keken we terug op een aantal experts dat hun voorspelling over de koers van de Bitcoin in 2018 moest bijstellen en nu toch voorspellingen doen voor 2019. Tot slot stond in onze serie ‘de volgende Bitcoin‘ de Bytecoin (BCN) centraal.

Cryptomunten

Deze analyse voorziet dat de Bitcoin (BTC) alsnog een mooie kerst tegemoet gaat doordat investeerders zich klaarmaken voor een bull-rally. De schrijver van dit artikel analyseert of we deze kerst nog een koers van $ 20.000,- kunnen verwachten.

Altcoins

Het is wederom de Ripple het nieuws aanvoert. Deze keer waarschijnlijk omdat de Ripple (XRP) als aanjager kan worden gezien van de grote eindejaars bull-rally als deze inderdaad uitbreekt. Zo laat deze analyse zien dat de Ripple de afgelopen week het best presteerde. Deze analyse gaat op zoek naar de mogelijke oorzaken van deze positieve vibe. Door deze analyse tempert de vreugde iets vanwege een voorziene koerscorrectie. Deze analyse maakt het weer goed door te stellen dat de koers wellicht nog 289% kan stijgen.

Een andere analyse laat zien dat ook de Litecoin (LTC) profiteert van de positieve markt.

Blockchain

Met het positieve koersnieuws wordt het aanstaande vrijdag vast een positieve World Blockchain Summit, die deze keer in Amsterdam georganiseerd wordt. Op het programma staat onder meer de pitch-wedstrijd ICO Grand Slam, waar een investering tot 1 miljoen dollar te winnen is.

Met Blockstream.info is de (voor zover bekend) eerste zoekmachine gelanceerd waarmee je Blockchain-transacties kunt doorzoeken.

Cryptobeurzen

Een security-bedrijf deed onderzoek naar de veiligheid van cryptobeurzen. Dit zijn de resultaten.

Dit artikel meldt dat de eerste cryptobeurs in de Verenigde Arabische Emiraten een feit is.

Regelgeving

Inmiddels is de deadline voor het indienen van zienswijzen over de ETF verlopen. Volgens geruchten laat een beslissing nog enige tijd, minstens tot december, op zich wachten.

In China heeft een rechter zich uitgesproken over de status van de Bitcoin. Het is ook volgens de Chinese rechter een bezit, dat rechtsbescherming geniet.

Overig cryptonieuws

Zakenbank Morgan Stanley heeft opnieuw een rapport uitgebracht waaruit blijkt dat institutionele beleggers enthousiast zijn om in de cryptovaluta te stappen.

Betaalprovider SWIFT ontkende het gerucht dat zij Ripple zou integreren.

Met het bijzondere nieuws dat er plannen zijn om in Nevada een heuse SMART City te laten verrijzen sluiten we het cryptonieuws af.

De crypto-agenda voor vandaag

Vandaag staat de crypto-agenda vooral in het teken van evenementen. We zetten ze graag op een rij.

Evenementen en beurzen

Voor vandaag zijn er diverse evenementen gepland. Wij zetten ze op een rij:

  • Websummit te Lissabon (tot en met 8 november);
  • Blockchain Life 2018 in Sint Petersburg (vandaag en morgen);
  • iVentures in Toronto;
  • Native Advertising Days in Berlin;
  • Boston CIO Executive Summit

Agenda voor Bitcoin en top 25 Altcoins

Voor zover bekend staan er vandaag voor de Bitcoin (BTC) en Altcoins geen bijzondere evenementen gepland.

Agenda overige cryptomunten

Het overzicht voor de evenementen van kleinere cryptomunten kun je hier vinden.

De vooruitzichten voor de komende 24 uur

De evenementen op de crypto-agenda zullen naar verwachting geen grote koersinvloed hebben. Ook de monetaire agenda, met in Europa de bekendmaking van retail sales cijfers en in Amerika cijfers over het consumentenkrediet lijkt geen grote invloed op de cryptokoersen te krijgen. De voorlopige uitslag van de Amerikaanse tussentijdse verkiezingen kan de meeste deining veroorzaken. Volgens de exit-polls op moment van schrijven hebben de Democraten de meerderheid in het Huis van Afgevaardigden te pakken en de Republikeinen de meerderheid in de senaat. Als dit de verwachting blijft zal de koers waarschijnlijk niet nader reageren. Al met al lijkt het een prima handelsdag om de positieve trend te continueren. Of dit lukt kun je vanavond controleren in de Crypto Daily van de site CryptoClan.nl. Morgen doen we uiteraard weer verslag in onze crypto-analyse.

Crypto-analyse nieuwsbrief

Wil je elke dag deze analyse in je inbox? schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

CryptoClan.nl

De site cryptocryptoclan.nl brengt iedere avond om 18 uur de CryptoClan Daily. Hierin het koersovericht, laatste nieuws en de De CryptoClan Daily Special. In de Special vandaag uitleg van het woensdagwoord: ‘OTC’ (over the counter trading). Ben jij benieuwd wat dit is en welke invloed dit heeft op de crypto-handel? Meld je dan aan op de CryptoClan-site.

Reageer op artikel:
Crypto-analyse 7-11: Bitcoin en Altcoins stijgen verder
Sluiten