Tech 7 feb 2019 Robert Kroes

Crypto-analyse 7-2: koers Bitcoin en koersen Altcoins tonen wisselend beeld

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

Gisteren zagen we uitsluitend negativiteit. Vandaag ligt dat beeld anders en wisselen positieve en negatieve koersen elkaar af. Doordat de marges momenteel dun zijn wisselen ook de positieve en negatieve weekkoersen snel. Je ziet de actuele stand van zaken in onze crypto-analyse.

Koersen Bitcoin en Altcoin top 10

Waar we gisteren alleen negativiteit zagen voor de Bitcoin en de meeste Altcoins in de top 10 zien we vandaag weer her en der een licht herstel. Hierdoor zien we ook de groene weekkoersen wisselen. In onze grafische crypto-analyse zie je de stand van zaken direct.

Crypto-analyse 7 februari: koers Bitcoin en koersen Altcoins tonen wisselend beeld. Live koersen vastgelegd om 8.00 uur. TradeinCrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

Ook buiten de top 10 wisselt het beeld. Bitcoin SV (BSV) voert de positieve dagkoersen aan met een stijging van 8,28% en Waves (WAVES) is op dit moment de sterkste daler met – 2,64%. Daarnaast zijn er nog drie cryptomunten die een negatieve koers noteren, maar die is steeds kleiner dan – 0,5%, dus dat lijken momentopnames. De overige koersen liggen 1 tot 1,5% boven die van gisteren. Dit is nog niet genoeg voor veel positieve weekkoersen. Het sentiment is momenteel positief.

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Crypto-analyse 7-2: koers Bitcoin en koersen Altcoins tonen wisselend beeld
Sluiten