Robert Kroes
Robert Kroes Tech 8 feb 2019

Crypto-analyse 8-2: koers Bitcoin en koersen Altcoins blijven wisselend

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

Na het wisselende beeld van gisteren leek het er even op dat de koers van de Bitcoin en Altcoins een stijgende lijn te pakken hadden. Dat was echter van korte duur. Inmiddels is het wisselend beeld voor zowel de dagkoersen als de weekkoersen weer terug. Je ziet de actuele stand van zaken in onze crypto-analyse.

Koersen Bitcoin en Altcoin top 10

Na het wisselende beeld van gisteren is het ook vandaag voor de Bitcoin en de meeste Altcoins in de top 10 halen en brengen. Door de redelijk vlakke koersbewegingen zien we ook de groene weekkoersen wisselen. In onze grafische crypto-analyse zie je de stand van zaken direct.

Crypto-analyse 8 februari: Koers Bitcoin en koersen altcoins tonen wederom wisselend beeld. Live koersen vastgelegd om 8.10 uur. TradeinCrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

Ook buiten de top 10 wisselt het beeld. Grootste stijger is Ethereum Classic (ETC) met 3,73%. Grootste daler is Tezos (XTZ) met -1,83%. In het algemeen schommelen de koersen tussen + 1 en – 1 %. Hierdoor zijn de weekkoersen niet echt beïnvloedt. Alleen Maker (MKR) toont een positieve weekkoers.

Reageer op artikel:
Crypto-analyse 8-2: koers Bitcoin en koersen Altcoins blijven wisselend
Sluiten