Robert Kroes
Robert Kroes Tech 8 feb 2019

Crypto-analyse 8-2: koers Bitcoin en koersen Altcoins blijven wisselend

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur en het weekend

In Europa staat voor vandaag alleen de publicatie van posities van Europese handelaren op de grondstoffenmarkt in Chicago en New York op het programma.

In Amerika staat vandaag de publicatie van posities van Amerikaanse handelaren op de grondstoffenmarkt in goud, olie en dollars op het programma.

Voor de rest van het weekend staan er geen Europese en/of Amerikaanse bekendmakingen gepland.

In China ligt tot en met zondag het openbare leven (en dus de beurshandel) nagenoeg stil in verband met het Chinees nieuwjaar.

Door het Chinees nieuwjaar is de verwachting dat het marktvolume op de cryptomarkten minder zal zijn. Hierdoor is de kans op een rally (hetzij bull, hetzij bear) minder groot. De crypto-agenda en monetaire bekendmakingen zullen geen invloed hebben op de ontwikkeling van de cryptokoersen. De koersen zullen dus vandaag en in het weekend zelf in een gematigde markt hun weg moeten bepalen.  Hoe die weg eruit zal zien kun je zien op de site van CryptoClan.nl, dat 24 uur per dag livekoersen biedt. Met onze crypto-analyse van maandagochtend, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de ontwikkelingen voor de komende dagen die nu nog voor ons liggen en bieden we een nieuwe vooruitblik op de komende handelsweek.

Reageer op artikel:
Crypto-analyse 8-2: koers Bitcoin en koersen Altcoins blijven wisselend
Sluiten