Robert Kroes
Robert Kroes Tech 9 apr 2019
Leestijd: 5 minuten

Crypto-analyse 9-4: Koers Bitcoin en koersen Altcoins overwegend negatief

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

Hoewel alle signalen op een verdere bull-rally wijzen trad er vannacht toch een kleine correctie op. Deze zorgt voor een negatieve koers van de Bitcoin en negatieve koersen voor de meeste Altcoins, hoewel er natuurlijk altijd uitzonderingen zijn. De weekkoersen worden door deze pas op de plaats alleen voor enige Altcoins beïnvloedt. Vanochtend begint de handelsdag rustig met gemengd sentiment. Uiteraard brengen we je graag op de hoogte van de actuele situatie. Je ziet de actuele stand van zaken in onze crypto-analyse.

Koersen Bitcoin en Altcoin top 10

In de crypto-analyse van gisteren zagen we na het weekendhogere koersen voor Bitcoin en Ethereum, terwijl Ripple gedaald is en wisselden positieve en negatieve resultaten elkaar af bij de koersen voor de Altcoins. In de loop van vannacht zorgde een correctie voor dalende dagkoersen, terwijl de weekkoersen van Bitcoin en top-10 Altcoins nog zonder uitzondering positief zijn door de koersexplosie van vorige week. Het sentiment is vanochtend wisselend in een rustige markt. In onze grafische crypto-analyse zie je de actuele stand van zaken.

Crypto-analyse 9 april: koers Bitcoin en koersen Altcoins hoofdzakelijk negatief. Live koersen vastgelegd om 8.10 uur.
Crypto-analyse 9 april: koers Bitcoin en koersen Altcoins hoofdzakelijk negatief. Live koersen vastgelegd om 8.10 uur. TradeinCrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

Buiten de top 10 zien we alleen negatieve dagkoersen voor de Altcoins. Grootste daler is Ethereum Classic (ETC) met -8,59%. Gemiddeld verliezen de koersen in dit segement zo’n 5%. Het sentiment is in dit segment ook negatiever. Bitcoin SV (BSV), Maker (MKK), Tezos (XTZ), OKB (OKB) en Basic Attention Token (BAT) noteren negatieve weekkoersen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Crypto-analyse 9-4: Koers Bitcoin en koersen Altcoins overwegend negatief
Sluiten