Robert Kroes
Robert Kroes Tech 15 jan 2019

Crypto-analyse 15-1: koers Bitcoin en koersen Altcoins herstellen weer

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

Na een aantal dagen met negatieve koersen zien we vandaag herstel. Hierdoor zijn zowel de dagkoersen van Bitcoin als die van de meeste Altcoins positief. Het herstel is echter nog te pril om ook de weekkoersen al positief te beïnvloeden. Je ziet de actuele stand van zaken in onze crypto-analyse. Let op, de koers van Ethereum Classic (ETC) kan vertekenen doordat de handel soms gestaakt is en soms vertraagd wordt door extra veiligheidsprocedures van de verwerkende partij.

Koersen Bitcoin en Altcoin top 10

De koersen waren in onze crypto-analyse van gisteren nog negatief. Gisterenmiddag sloeg de stemming om met als gevolg dat de dagkoersen nu zonder uitzondering positief zijn. Het herstel is, zoals je in de crypto-analyse van vandaag kunt zien, nog te pril om de weekkoersen positief te beïnvloeden. Enige uitzondering is de Tron (TRX), die wel een positieve weekkoers noteert.

Crypto-analyse 15 januari: koers Bitcoin en altcoins herstelt snel. Live koersen vastgelegd om 8.00 uur.
Crypto-analyse 15 januari: koers Bitcoin en altcoins herstelt snel. Live koersen vastgelegd om 8.00 uur. TradeinCrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

Ook buiten de top-10 werken de Altcoins aan het herstel. In dit segment zien we dan ook uitsluitend positieve dagkoersen. Enige uitzondering is de USD Coin (USDC), dat -0,21% noteert. Deze stable coin tekent vandaag voor nog een uitzondering. Zij is de enige cryptomunt met een positieve weekkoers. Maker (MKR) voert met een stijging van 8,81% het herstel aan. Gemiddeld noteren de cryptomunten in dit segment een herstel van zo’n 4%.

Reageer op artikel:
Crypto-analyse 15-1: koers Bitcoin en koersen Altcoins herstellen weer
Sluiten