Robert Kroes
Robert Kroes Tech 16 jan 2019

Crypto-analyse 16-1: Koers Bitcoin en koersen Altcoins licht negatief

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

Het korte herstel van gisteren duurde helaas niet lang. Vandaag openen de koersen van Bitcoin en de meeste cryptomunten weer licht negatief met her en der een uitzondering. Je ziet de actuele stand van zaken in onze crypto-analyse. Let op, de koers van Ethereum Classic (ETC) kan vertekenen doordat de handel soms gestaakt is en soms vertraagd wordt door extra veiligheidsprocedures van de verwerkende partij.

Koersen Bitcoin en Altcoin top 10

Gisteren zagen we in onze cryptokoersen positieve cijfers. Ook gisterenmiddag waren de koersen nog positief, maar aan het begin van de avond sloeg dit om. We zien dan ook voor het grootste deel (licht) negatieve koersen op de borden. Enige uitzondering is Cardano (ADA) dat een bescheiden positieve dagkoers noteert.

Crypto-analyse 16 januari: koers Bitcoin en koersen Altcoins weer negatief na licht herstel. Live koersen vastgelegd om 8.00 uur.
Crypto-analyse 16 januari: koers Bitcoin en koersen Altcoins weer negatief na licht herstel. Live koersen vastgelegd om 8.00 uur. TradeinCrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

Ook buiten de top-10 zijn de rode cijfers terug. Uitzonderingen vormen Tezos (XTZ), dat + 0,34% noteert en USD Coin, dat + 0,08% noteert en tevens als enige cryptomunt een positieve weekkoers laat zien. Grootste daler is Waves (WAVES), dat -4,65% noteert. Gemiddeld staan de koersen zo’n 2% in het rood.

Reageer op artikel:
Crypto-analyse 16-1: Koers Bitcoin en koersen Altcoins licht negatief
Sluiten