Robert Kroes
Robert Kroes Tech 16 jan 2019

Crypto-analyse 16-1: Koers Bitcoin en koersen Altcoins licht negatief

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur

In Europa staan geen monetaire bekendmakingen op het programma, al zal de dag in het teken staan van het door het Verenigd Koninkrijk afgestemde Brexit-akkoord en de motie van wantrouwen tegen mevrouw May die daaruit voortgekomen is.

In Amerika publiceert men vandaag cijfers over hypotheken, de huizenmarkt, de financiële markten en de import- en export prijsindexcijfers over december op het programma. Daarnaast presenteert de FED het Beige Book, waarin cijfers over de te verwachten groei worden gegeven door vertegenwoordigers van belangrijke krachten in de Amerikaanse economie.

We verwachten dat deze bekendmakingen weinig invloed hebben op de cryptobeurzen. Het afstemmen van de Brexit-deal leek nauwelijks van belang voor de koersvorming. Nu ook de crypto-agenda geen invloed zal uitoefenen kan de cryptomarkt op eigen kracht op zoek naar momentum om de koersdaling weer om te buigen. De live koersen van CryptoClan.nl laten je de hele dag live zien hoe dat verloopt. Wij brengen je met onze crypto-analyse van morgenochtend weer graag op de hoogte.

Reageer op artikel:
Crypto-analyse 16-1: Koers Bitcoin en koersen Altcoins licht negatief
Sluiten