Robert Kroes
Robert Kroes Tech 28 jan 2019

Crypto-analyse 28-1: koers Bitcoin en koersen Altcoins onderuit

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

Vrijdag zagen we vooral groene koersen. Daar is na een negatief weekend verandering in gekomen. Vanochtend zien we dat zowel de koers van de Bitcoin (BTC) als de koersen van de meeste Altcoins onderuit zijn gegaan. Je ziet de actuele stand van zaken in onze crypto-analyse.

Koersen Bitcoin en Altcoin top 10

Afgelopen vrijdag verlieten we de cryptokoersen met € 3.210,17 voor de Bitcoin (BTC), € 0,2784 voor de Ripple (XRP) en € 104,86 voor Ethereum (ETH) op het bord. Na een negatief weekend zien we dat de koersen op die stand flink hebben ingeleverd. In onze grafische crypto-analyse zie je de stand van zaken na het weekend direct.

Crypto-analyse 28 januari: koers Bitcoin en koersen Altcoins onderuit. Live koersen vastgelegd om 8.10 uur.
Crypto-analyse 28 januari: koers Bitcoin en koersen Altcoins onderuit. Live koersen vastgelegd om 8.10 uur. TradeinCrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

Ook buiten de top-10 zien we de koersen van de meeste Altcoins in het rood geschreven worden. Nieuwe binnenkomer Holo (HOT) is met een koersstijging van 14,46% de uitzondering die de regel bevestigt. Samen met Waves (WAVES) en USD Coin (USDC), die respectievelijk + 1,58% en + 0,16% noteren zijn zij de enige stijgers. Ook zorgen deze munten, samen met de BinanceCoin (BNB) voor de enige positieve weekresultaten. Grootste daler is de Iota (MIOTA) met -9,02%. Gemiddeld verliezen de koersen in de afgelopen 24 uur zo’n 5%.

Reageer op artikel:
Crypto-analyse 28-1: koers Bitcoin en koersen Altcoins onderuit
Sluiten