Robert Kroes
Robert Kroes Tech 18 feb 2019

Crypto-analyse 18-2: Weekend positief voor koers Bitcoin en koersen Altcoins

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

We gingen vrijdag met zijwaartse koersbewegingen het weekend in. We verlieten de koers met een stand van € 3.261,12 voor de Bitcoin (BTC), € 110,65 voor Ethereum (ETH) en € 0,2674 voor de Ripple. Het weekend verliep derhalve positief voor de Bitcoin en de meeste Altcoins. De positieve weekkoersen indiceren dat de Bitcoin en Altcoins  verder herstellen en hun winst uitbouwen. Je ziet de actuele stand van zaken in onze crypto-analyse.

Koersen Bitcoin en Altcoin top 10

Vrijdag zagen we hoofdzakelijk zijwaartse koersbewegingen voor de Bitcoin en de meeste Altcoins in de top 10. Gedurende het weekend zakte de Bitcoin in eerste instantie weg om later weer terug te komen. Inmiddels liggen de koersen van zowel Bitcoin als Altcoins boven die van vrijdag en heerst er momenteel een positief sentiment. In onze grafische crypto-analyse zie je de actuele stand van zaken.

Crypto-analyse 18 februari: koers Bitcoin en koersen Altcoins positief uit het weekend. Live koersen vastgelegd om 8.10 uur.
Crypto-analyse 18 februari: koers Bitcoin en koersen Altcoins positief uit het weekend. Live koersen vastgelegd om 8.10 uur. TradeinCrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

Buiten de top 10 zien we ook vooral positieve koersen. Maker (MKR) schrijft zelfs dubbele cijfers met + 10,26% groei. Ontology (ONT) is met – 1,82% de zwaarst verliezende munt. Ook hier zien we met een gemiddelde groei van zo’n 2% positieve sentimenten.

Reageer op artikel:
Crypto-analyse 18-2: Weekend positief voor koers Bitcoin en koersen Altcoins
Sluiten