Robert Kroes
Robert Kroes Tech 18 feb 2019

Crypto-analyse 18-2: Weekend positief voor koers Bitcoin en koersen Altcoins

#3 Het cryptonieuws van de afgelopen 24 uur en het weekend

Afgelopen vrijdag publiceerden wij een achtergrond-artikel over Bitcoin bull Barry Silbert en zijn visie. Hij vertelt onder meer waarom het volgens hem nu het ideale moment is om in Bitcoin te investeren.

Cryptomunten

De geluiden over de Bitcoin worden steeds positiever. Zo schat dit artikel in wanneer de volgende bull-rally moet beginnen. In deze analyse zien we dat er al pogingen worden gedaan om uit te breken. Men verwacht dan ook een sterke koersbeweging. Sommige miners voorzien zelfs een groei naar 700 K. Ook de korte-termijn analyse ziet er positief uit.

Altcoins

De Ethereum (ETH) gemeenschap heeft het gemunt op hoofd-ontwikkelaar Afri Schoedon wegens mogelijke belangenverstrengeling. Reden genoeg voor Schoedon om zijn activiteiten op social media te beperken. Desondanks stegen de koersen van het weekend sterk. In dit artikel een analyse. Volgens een andere analyse is de groei nog niet ten einde.

De vooruitzichten voor Ripple (XRP) en Tron (TRX) zijn volgens dit artikel minder positief.

Deze analyse voorziet meer kans voor Tron (TRX).

De koers van Cardano (ADA) wisselt, maar de vooruitzichten lijken goed.

Dash (DASH), Neo (NEO), Binance Coin (BNB), Eos (EOS) en Ethereum (ETH) zijn de best presterende cryptomunten van dit moment. In dit artikel een achtergrondanalyse.

Ark (ARK) is een kleinere cryptomunt die steeds vaker opvalt vanwege zijn sterke koersresultaten.

Met deze algemene crypto-analyse van de grootste cryptomunten sluiten we het nieuws over cryptomunten van vandaag en het weekend af.

Blockchain

Luxemburg heeft wetgeving aangenomen om de Blockchain te reguleren en belangen van ontwikkelaars te beschermen.

Cryptobeurzen

De achterhoedegevechten rond de afwikkeling van het in 2014 failliet gehackte Mt. Gox gaan nog steeds door.

Ook de soap rond QuadrigaCX en haar overleden oprichter kreeg dit weekend een bizarre wending. In een interview uit 2014 legt de voormalig CEO exact uit hoe de beveiliging van keys is geregeld. Ze zouden er (dus) gewoon moeten zijn.

Overig cryptonieuws

In dit artikel zien we welke ‘voorspellers’ tot nu toe het dichtst in de buurt komen.

Beleggers op een Braziliaanse cryptobeurs keken vreemd op toen zij ineens koersen tussen 13 en 20 duizend dollar betaalden voor hun Bitcoins.

Josh Rager is een crypto-investeerder. Hij schat in dat dit jaar het laatste jaar is dat particuliere beleggers genoeg vermogen hebben om een hele Bitcoin aan te schaffen. Met dit positieve nieuws besluiten we het nieuwsoverzicht.

Reageer op artikel:
Crypto-analyse 18-2: Weekend positief voor koers Bitcoin en koersen Altcoins
Sluiten