Robert Kroes
Robert Kroes Tech 22 nov 2018

Crypto-analyse: Bitcoin en Altcoins positief in volatiele markt

Nadat we gisterenochtend al meldden dat de scherpe kantjes van de crash af waren zagen we gisteren een wisselend beeld. Koersen van sommige munten waren positief en voor andere munten bleef deze negatief. Gisteravond leek het sentiment weer negatief te worden, maar vanochtend blijken de koersen toch positief te zijn. Op een enkele kleine uitzondering na zijn de koersen voor Bitcoin en top-25 Altcoins positief. De crypto-agenda en 24-uurs vooruitblik helpen je met de voorbereiding op de handelsdag die nu nog voor ons ligt. Hoe de handelsdag verloopt kun je checken met de live koersen op de site van CryptoClan.nl. Morgen bieden wij je in een nieuwe crypto-analyse weer een verslag van wat nu nog zal komen.

Crypto-analyse Bitcoin en Altcoin top 10:

Gisteren zagen we in onze crypto-analyse al dat de koersval stagneerde. Deze trend sloeg uiteindelijk zelfs om naar een licht positief sentiment. Daardoor tonen de koersen van Bitcoin en Altcoins nu groene cijfers. In onze grafische crypto-analyse zie je het direct.

Crypto-analyse 22 november: Bitcoin en Altcoins herstellen.
Crypto-analyse 22 november: Bitcoin en Altcoins herstellen. Live koersen vastgelegd om 7.45 uur. TradeinCrypto.com

 

Crypto-analyse overige Altcoins:

Ook buiten de top-10 is de top-25 Altcoins vandaag uitsluitend positief. De gemiddelde koersstijging is zo’n 6 %. Uitschieters zijn de 0X (ZRX), Dogecoin (DOGE) en Nem (NEM) die met respectievelijk + 9,65 %, 9,84% en 9.02% de grootste winst noteren.

Met het gevoel dat herstel mogelijk is richten we de blik op het nieuwsoverzicht.

Het cryptonieuws van de afgelopen 24 uur

Naast onze crypto-analyse brachten we gisteren in het kader van het 10-jarig bestaan van de Bitcoin een terugblik en toekomstverwachting. Ook stonden we stil bij de vooruitzichten van analist Tom Lee, die nog steeds verwacht dat de Bitcoin in 2019 een koers van $ 15.000,- haalt.

Cryptomunten

Dit artikel laat op basis van een analyse zien dat de bodem in de koers van Bitcoin lijkt te zijn bereikt. Deze analyse laat zien dat een koers van $ 6.200,- weer in bereik ligt. In deze analyses wordt de pairing BTC/USD nader bekeken. Deze analist geeft aan dat er wellicht nog een daling naar $ 3.500,- nodig is voordat herstel inzet. Dit artikel beschrijft waarom diverse analisten denken dat we aan het begin staan van een nieuwe koersexplosie.

Altcoins

Ripple (XRP) krijgt niet overal even positieve pers. Zo denkt de schrijver van dit artikel dat zij hun hand hebben overspeeld in een poging om Bitcoin van de eerste plaats te stoten. Ook vragen experts zich af of Ripple wel een echte cryptomunt is. Dit artikel signaleert dat de koers van Ripple tot staan is gekomen vanwege een kunstmatige poging om meer circulatie op gang te brengen. Aan de andere kant gaan er geruchten over een partnership met de Bank of America. Deze analyse geeft aan dat de koers van de Ripple richting einde van het jaar momenteel redelijk onvoorspelbaar is.

Ethereum (ETH) lijkt te worden bespeeld in de strijd om gastokens. De site die het nieuws bracht is dan ook niet positief over de koersverwachting.

Dit artikel benoemt drie nieuwe cryptomunten met toekomstpotentieel.

Cryptobeurzen

Cryptobeurs Bakkt geeft aan waarom zij hun introductie van futures hebben uitgesteld en waarom van uitstel bij hen geen afstel komt.

Overig cryptonieuws

In Frankrijk kun je binnenkort Bitcoins ‘over the counter’ kopen bij de lokale sigarenboer.

De koersval heeft de Amerikaanse miner Giga Watt de laatste slag gegeven. Zij hebben faillissement aangevraagd en laten een miljoenenschuld achter.

Met de positieve woorden van John Mcafee, investeerders oproept rustig te blijven en de volgens hem komende koersstijgingen af te wachten sluiten we het cryptonieuws af.

De crypto-agenda voor vandaag

De crypto-agenda is vandaag zeer rustig. Wij bieden je inzage.

Evenementen en beurzen

Er is vandaag een beperkt aantal evenementen:

  • RIW Global Conference in Moskou (tot en met 23 november);
  • Russian Blockchain Week;

Agenda voor Bitcoin en top 25 Altcoins

Er staat vandaag 1 evenement op het programma: Lisk (LSK) organiseert een Meetup voor haar leden in Moskou.

Agenda overige cryptomunten

Het overzicht voor de evenementen van kleinere cryptomunten kun je hier vinden.

De vooruitzichten voor de komende 24 uur

De crypto-agenda zal de koersen vandaag niet beïnvloeden.

In verband met Thanksgiving heeft men in Amerika een vrije dag. De beurzen zijn gesloten en er zijn geen monetaire bekendmakingen te verwachten.

In Europa maakt men voorlopige cijfers bekend over het consumentenvertrouwen in november. Daarnaast komen de notulen van de vergadering over het Europees monetair beleid beschikbaar.

Daarmee lijken de monetaire bekendmakingen ook geen invloed op de koersen te gaan uitoefenen. Aangezien de SEC ook dicht is, is er vandaag geen eft-besluit te verwachten. Dit geeft de markt ruimte om op eigen kracht haar weg te vinden. We sluiten dan ook niet uit dat de positieve koersontwikkeling voortgezet wordt.

Crypto-analyse nieuwsbrief

Wil je elke dag deze analyse in je inbox? schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

CryptoClan.nl

De site cryptoclan.nl brengt vanavond het laatste nieuws in hun CryptoClan Daily. Voor de CryptoClan Daily Special is het vandaag influencer day. Zij maken een portret van Roger Ver. Ben jij benieuwd wie een van de hoofdrolspelers van de soap rond Bitcoin Cash echt is? Wil jij de CryptoClan Daily gratis ontvangen? Meld je dan aan op de CryptoClan-site of bekijk de site.

Reageer op artikel:
Crypto-analyse: Bitcoin en Altcoins positief in volatiele markt
Sluiten