Robert Kroes
Robert Kroes Tech 20 feb 2019

Crypto-analyse 20-2: koers Bitcoin en koersen Altcoins tonen wisselend beeld

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur

In Europa publiceert men vandaag voorlopige cijfers over het consumentenvertrouwen in februari. ECB-bestuurder Peter Praet houdt vandaag een toespraak.

In Amerika publiceert men cijfers over het aantal hypotheekaanvragen tot en met 15 februari en de Redbook index. Daarnaast verwacht men de notulen van de FOMC (een orgaan van de FED) waaruit aanwijzingen voor de komende rente-ontwikkelingen kunnen worden gehaald. Tot slot staan cijfers over de olie-positie op het programma.

We verwachten dat de crypto-markt vandaag op eigen eigen kracht verder vorm kan geven aan de koersen en kan tonen of de kentering van vanmorgen een groeistuip of een begin van een nieuwe rustige periode is. Hoe deze handelsdag verloopt kun je volgen op de site van CryptoClan.nl, dat 24 uur per dag livekoersen biedt. Met onze crypto-analyse van morgenochtend, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de ontwikkelingen tijdens de handelsdag die nu nog voor ons ligt en bieden we een nieuwe vooruitblik op de handelsdag van donderdag.

Reageer op artikel:
Crypto-analyse 20-2: koers Bitcoin en koersen Altcoins tonen wisselend beeld
Sluiten