Robert Kroes
Robert Kroes Tech 9 september 2019

Analyse: Bitcoin daalt, Altcoins stijgen in enerverend weekend

#3 Het cryptonieuws van de afgelopen 24 uur en het weekend

Afgelopen vrijdag bekeken we hoe Apple de cryptomarkt volgt voor eventuele integratie op Apple Pay.

Bitcoin nieuws

De koersdaling van de Bitcoin is ingezet door opmerkingen van FED-voorzitter Powell die aangaf geen probleem te zien als de Centrale Bank de cryptomarkt links laat liggen. Deskundige Tuur Demeester ziet echter vooral koopsignalen. Ook deze analist ziet ruimte voor een rally nu de dominantie van Bitcoin daalt. Erik Voorhees en andere deskundigen sluiten zich daarbij aan. Op korte termijn ziet men echter consolidatie, laag in de $ 10.000,- range.

Analyse Cryptomunten

De analyse van Ethereum (ETH) laat een negatieve trend zien. Deze analist maakt zich zelfs zorgen over het voortbestaan van de munt.

Ondanks de discussie over dumping, die door een whale transactie dit weekend weer oplaaide, lijken Ripple (XRP)-whales steeds vaker vast te houden aan hun investering. De technische man van Ripple noemde bemoeienis met Facebook’s Libra ‘fake news’.

De analyse van de Litecoin (LTC) laat een verdere sell-off zien.

Inmiddels is de uitnodigingenlijst van Tron-oprichter Justin Sun voor de lunch met Warren Buffet compleet. Met uitnodigingen aan onder meer Donald Trump zet hij hoog in.

IOATA (MIOTA) heeft een vertouweling van een van haar partners in de board benoemd. Hij noemt dit een ‘gamechanger‘. Men is begonnen met het veranderen van de Duitse transportmarkt.

In deze algemene analyse van de top 3 zien we hoe deze munten hun steunniveau’s testen. Dit doordat de Aziatische markt negatief reageert. Deze analist voorziet dat de ellende voor Altcoins nog lang niet voorbij is. De markt lijkt vanochtend wel optimistischer aan de week begonnen te zijn.

Ook vandaag sluiten we de analyse weer af met de technische analyses van Sally Ho.

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin daalt, Altcoins stijgen in enerverend weekend
Sluiten