Robert Kroes
Robert Kroes Tech 9 sep 2019

Analyse: Bitcoin daalt, Altcoins stijgen in enerverend weekend

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur

De publicatiekalender van de Europese Unie voorziet in de publicatie van de Sentix-index die het vertrouwen van investeerders in de maand september laat zien.

Op de Amerikaanse publicatiekalender is snel besproken. Hierop staat namelijk alleen een overzicht van de wijzigingen in de cijfers over consumentenkrediet in juli genoteerd.

Analyse en vooruitblik

De crypto- en monetaire agenda zullen de koersen naar verwachting vandaag niet beïnvloeden, waarbij een uitzondering voor de ontwikkelingen rond de Brexit geldt. Hierbij geldt ironisch genoeg dat meer onduidelijkheid beter is voor de koers van de Bitcoin. Daarnaast lijken diverse analyses op koersstijging te hinten. Ben jij benieuwd of zij gelijk hebben? Je volgt het van minuut tot minuut op de site van CryptoClan.nl. Zij presenteren 24 uur per dag en zeven dagen per week de live-koersen. Zo hoef je geen koersbeweging te missen. Met onze crypto-analyse van morgen, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de relevante ontwikkelingen van de handelsdag die nu nog voor ons ligt.

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin daalt, Altcoins stijgen in enerverend weekend
Sluiten