Robert Kroes
Robert Kroes Tech 22 feb 2019

Crypto-analyse 22-2: koers Bitcoin en koersen Altcoins in de min

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

Nadat de koers van Bitcoin en de koersen van de meeste Altcoins gisteren positief openden en de hele dag positief werden bracht de nacht een kentering. Het beeld is nu dan ook negatief, maar nog niet zodanig dat dit de weekkoersen beïnvloedt. In de top 25 zien we een paar positievere koersresultaten. Je ziet de actuele stand van zaken in onze crypto-analyse.

Koersen Bitcoin en Altcoin top 10

Gisteren zagen we de Bitcoin en de Altcoins in de top 10 terugveren na een eerdere pas op de plaats. Vanochtend zijn de dagkoersen vooral negatief, maar worden de weekkoersen (vooralsnog) gespaard. In onze grafische crypto-analyse zie je de actuele stand van zaken.

Crypto-analyse 22 februari: Koers Bitcoin en koersen Altcoins dalend. Live koersen vastgelegd om 8.05.
Crypto-analyse 22 februari: Koers Bitcoin en koersen Altcoins dalend. Live koersen vastgelegd om 8.05. TradeinCrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

Buiten de top 10 is het beeld ook negatief, maar wel iets positiever dan in de top 10. Zo noteert Vechain (VET) liefst + 11,22% en noteren ook Ontology (ONT) en Waves (WAVES) positieve cijfers met respectievelijk + 3,60 en 3,91%. De overige koersen dalen, gemiddeld zo’n 2%. Alle weekkoersen zijn, op 1 uitzondering na nog steeds positief. De enige negatieve weekkoers is voor Bitcoin SV (BSV).

Reageer op artikel:
Crypto-analyse 22-2: koers Bitcoin en koersen Altcoins in de min
Sluiten