Robert Kroes
Robert Kroes Tech 22 feb 2019

Crypto-analyse 22-2: koers Bitcoin en koersen Altcoins in de min

#3 Het cryptonieuws van de afgelopen 24 uur

Gisteren gingen wij op zoek naar een antwoord op de vraag of de Bitcoin aan de vooravond van een revolutie staat. Ook bekeken we welke koers de Bitcoin moet noteren voordat experts een echte koersexplosie durven te voorzien.

Cryptomunten

De Bitcoin blijft maar tegen een koersniveau van $ 4.000,- aanhikken, maar komt niet tot de beslissende stap die de munt daaroverheen leidt.

Altcoins

Een enthousiasteling denkt dat de Ripple (XRP) $ 10.000,- waard is en claimt dit te kunnen bewijzen.

In deze analyse zien we dat de trend voor VeChain (VET) bullish blijft terwijl de community Elon Musk bijles probeert te geven.

Met deze algemene crypto-analyse, waarin de beren helaas weer naderbij lijken te sluipen, sluiten we het nieuws over cryptomunten af.

Blockchain

De arbeidsmarkt voor Blockchain-specialisten wordt steeds dunner. ZZP-ers ruiken hun kans.

IBM is veel met Blockchian bezig. Zij waagt zich nu ook aan een koersvoorspelling voor de Bitcoin. Het einddoel van 1 miljoen lijkt haast surrealistisch, maar IBM heeft uiteraard wel een reputatie hoog te houden.

Regelgeving

In deze bijdrage lezen we de mogelijke juridische consequenties als centrale banken hun eigen cryptomunten uit gaan brengen.

Een miningbedrijf dat in Amerika vervolgd werd voor illegale praktijken heeft een schikking getroffen met de Texaanse justitie.

Overig cryptonieuws

Als Telegram Open Network er niet in slaagt voor 31 oktober 2019 tokenizable te zijn worden de koopcontracten nietig, zo blijkt.

MyEtherWallet kondigt aan dat zij zonder KYC-vereisten fiat geld en crypto gaan wisselen.

In dit rapport kunnen we lezen hoever het staat met de marktadoptie van cryotomunten.

Cryptovaluta krijgen nu ook een eigen plak op de Duitse beursvloer.

Met het positieve nieuws dat de markt voor de bulls op groen staat door drie positieve ontwikkelingen sluiten we het cryptonieuws van vandaag.

Reageer op artikel:
Crypto-analyse 22-2: koers Bitcoin en koersen Altcoins in de min
Sluiten