Robert Kroes
Robert Kroes Crypto 2 nov 2018
Leestijd: 4 minuten

Crypto-analyse: Bitcoin en Altcoins stijgen langzaam verder

In onze analyse van gisteren zagen we dat de markt positief was. Deze trend heeft de afgelopen 24 uur aangehouden. Ook vandaag zien we weer positieve koersontwikkelingen. De Bitcoin en Altcoins top-10 stijgen tussen 1 en 2 % en buiten de top-10 zien we hetzelfde beeld. Met ons nieuwsoverzicht kijken we terug op de afgelopen 24 uur om daarna met de crypto-agenda en vooruitblik voor vandaag en het weekend naar de komende handelsdagen te kijken. Zo zijn we klaar voor het crypto-overzicht dat onze collega’s van cryptoclan.nl vanavond bieden en de crypto-analyse van aanstaande maandag. Kortom, veel te doen en dus gaan we snel van start.

Crypto-analyse Bitcoin en Altcoin top 10:

Gisteren zagen we al een positieve koersontwikkeling en die zette de afgelopen 24 uur door. Momenteel is het sentiment ook positief en zien we met de Ripple (XRP) zelfs weer het eerste positieve weekresultaat in de grafische analyse. Je ziet het in één oogopslag.

Crypto-analyse 2 november: De Bitcoin en Altcoins stijgen verder
Crypto-analyse 2 november: De Bitcoin en Altcoins stijgen verder. Livekoers vastgelegd om 9.00 uur. Tradeincrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

Ook buiten de top-10 ziet de top 25 koersen er uitsluitend positief uit.  Grootste stijger is de Ox (ZRX) met 6,18 %. Helaas is deze positieve ontwikkeling nog iets te vers om de weekkoersen positief te kunnen beïnvloeden.

Het cryptonieuws van de afgelopen 24 uur:

Naast de crypto-analyse brachten we gisteren een artikel over Ethereum 2.0 dat eraan zit te komen. Ook bekeken we de bear-analyses voor de Bitcoin.

Cryptomunten

Crypto-analist Ran Neuner komt terug op zijn voorspelling dat Bitcoin dit jaar een koers van € 50.000,- haalt. Deze analyse is in ieder geval positief over prijsstijging op korte termijn.

Vitalik Buterin gaf commentaar op Ethereum 2.0.

Deze analyse bekijkt de rustige koersontwikkeling van de Ripple en voorziet een bull-rally. Deze analyse voorziet ook een nabije, grote koersbeweging, maar vraagt zich af of die positief is.

Justin Sun, oprichter en CEO van Tron (TRX), heeft voor $ 800 miljoen aan TRX verbrand.

Overig cryptonieuws

John McAfee wil meedoen aan de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020 om de belangen van cryptovaluta politiek te regelen.

Reggie Brown, de analist die in Amerika bekend is als ‘Godfather of ETF’s’ gelooft dat een crypto-ETF een kwestie van (weinig) tijd is.

Omdat de Bitcoin deze week 10 jaar was herhalen we nog één keer de anekdote over de man die $ 63 miljoen betaalde voor zijn pizza.

De crypto-agenda:

De crypto-agenda is ook voor het weekend vooral gevuld met evenementen en beurzen. Verder lijkt het volgens de crypto-agenda een rustig weekend te worden.

Evenementen en beurzen

Ook deze week zijn er uiteraard ook weer de nodige beurzen en evenementen:

  • Holochain week in Pittsburgh (tot 4 november);
  • Hong Kong Fintech Week;
  • World Crypto Con in Las Vegas;
  • Malta Blockchain Summit, St. Julian’s op Malta;
  • DCB Bank Innovation Carnival in Pragati Maidan, New Delhi;

Zaterdag 3 november:

  • Block Community in Jakarta

Zondag 4 november:

  • Southeast Asia Blockchain Summit 2018 in Jakarta

Agenda voor Bitcoin en top 25 Altcoins

Met slechts één evenement voor dit weekend is de agenda voor de Bitcoin en top-25 Altcoins snel besproken.

Morgen (zaterdag 3 november)

Neo (NEO) houdt een Blockchain Hackaton in Zurich

Agenda overige cryptomunten

Het overzicht met de agenda voor kleinere cryptomunten kun je hier vinden.

De vooruitzichten voor de komende 24 uur en het weekend

De rustige crypto-agenda geeft geen aanleiding om van daaruit een sterke koersontwikkeling te verwachten.

Ook qua monetaire bekendmakingen lijkt het een rustig weekend te worden. Voor vandaag staat in Europa de bekendmaking van de Markit productie-index op het programma en in Amerika zien we de bekendmaking van cijfers over werkeloosheid en salarisontwikkeling op het programma staan. Verder staan er voor dit weekend geen monetaire bekendmakingen op het programma.

Al met al lijkt het dus een rustig handelsweekend te worden waarbij de cryptovaluta de tijd krijgt om hun momentum te zoeken. Of dit klopt kun je vanavond controleren in het vernieuwde crypto-overzicht en uiteraard bieden we je maandag weer de uitgebreide crypto-analyse waarbij we terugkijken op het weekend.

Crypto-analyse nieuwsbrief

Wil je elke dag deze analyse in je inbox? schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Crypto-overzicht.nl

De site crypto-overzicht.nl, die vanaf vandaag verder gaat onder de naam cryptoclan.nl, brengt vanavond het laatste nieuws in het crypto-overzicht. Zij bekijken daarbij ook de Alibaba-coin (ABBC). Ben jij ook benieuwd naar de laatste ontwikkelingen voor het weekend en de verwachting ten aanzien van de Alibaba-coin? Lees dan hun gratis crypto-overzicht dat vanaf nu cryptoclan.daily heet op de site, of meld je aan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Crypto-analyse: Bitcoin en Altcoins stijgen langzaam verder
Sluiten