Robert Kroes
Robert Kroes Tech 30 jul 2020

Crypto-analyse: Bitcoin en cryptomunten maken even pas op de plaats

#6 Bitcoin bites: Trap niet in deze Bitcoin-fraude

Trap niet in deze Bitcoin-fraude

Er gebeuren allerlei soorten fraude met Bitcoin en bijbehorende technologie. Don Peter en Wesley Mark weten daar alles van. Volgens talloze getuigenissen die op fora en als commentaar op Cryptowebsites gepost worden hebben zij de mooiste oplossingen. Zo bieden zij bewerkte pinpassen (hiermee pin je per maand tot wel $ 150.000,-) en bieden ze leningen aan tegen 2%% rente. Ook halen ze graag Bitcoins voor je terug die verloren zijn gegaan of gestolen zijn.

Wie even over Google gaat vindt al snel dat de heren veel meer geluk hebben. Via hun WhatsApp en telefoonnummer zijn ze in het verleden namelijk al bezig geweest met Maleisische banken, bankpascontroles en overheidsdonaties. Opvallend is dat men steeds gewichtig klinkende gmail-accounts gebruikt en open en bloot de nummers “+16315383658” en “+15182866352” gebruikt voor respectievelijk WhatsApp en telefonisch contact. Ook opvallend: het aantal meldingen op spamsites is haast oneindig. U bent dus bij deze gewaarschuwd.

Mis geen beweging van de crypto-markt

Met de live-koersen van CryptoClan.nl en het achtergrondartikel dat wij dagelijks rond 18.00 uur publiceren brengen wij je op de hoogte van de relevante ontwikkelingen tijdens de handelsdag die nu nog voor ons ligt en hoef je in de tussentijd geen koersbeweging te missen.

Reageer op artikel:
Crypto-analyse: Bitcoin en cryptomunten maken even pas op de plaats
Sluiten