Robert Kroes
Robert Kroes Tech 17 okt 2018

Crypto-analyse: Bitcoin en Altcoins weer stabiel

Iedere keer als de cryptokoersen een sprong maken, zoals gisteren, houdt de markt haar adem in. “Is dit het begin van de langverwachte rally?” Helaas is ook nu het antwoord weer ontkennend. Zoals we in de grafische analyse zullen zien bewegen de koersen rond het punt van gisteren. Ook buiten de top-10 schommelt de top-25 redelijk rustig heen en weer. Grote uitzonder is de Ox (ZRX), die meer dan 30% stijgt. In het crypto-nieuwsoverzicht bieden we weer een overzicht van de belangrijkste nieuwsfeiten en we sluiten af met de vooruitblik op de agenda en handelsdag van vandaag om ons voor te bereiden op de crypto-analyse van morgen. Nu eerst onze analyse van vandaag.

Crypto-analyse Bitcoin en Altcoin top 10:

Gisteren stegen de koersen omdat mensen hun valuta snel weghaalden bij de Tether (USDT). Nu de storm rond deze (niet zo) stable coin weer is gaan liggen is de volatiliteit weer uit de markt verdwenen. Zoals we in de grafische crypto-analyse zien bewegen de koersen van Bitcoin en Altcoin top-10 zich weer rond de waarden van gisteren. De resultaten wekken dan ook geen verbazing. De Ripple (XRP) toont als enige een positief weekresultaat.

 

Crypto-analyse 17 oktober Bitcoin Altcoins stabiel
Crypto-analyse 17 oktober: Bitcoin en Altcoins weer stabiel. Live-koers vastgelegd om 7.50 uur. Tradeincrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

Ook buiten de top-10 zien we in de top-25 vandaag relatief geringe schommelingen in de koersen. De grootste daler is de Dogecoin (DOGE), die 3,62% inlevert. Opmerkelijke stijger is Ox, (ZRX) die liefst 31,24% stijgt en haast vanzelfsprekend het weekresultaat oppoetst.

Het cryptonieuws van de afgelopen 24 uur:

Naast de crypto-analyse brachten we gisteren twee afleveringen uit de serie ‘de volgende Bitcoin‘. We bekeken de Enjin Coin (ENJ) en de VeChain (VET). Ook brachten we een verslag van de visie van analist Ran Neuner, die de koers van de Bitcoin binnenkort ‘door het dak’ ziet gaan. Als laatste staan we stil bij messenger-dienst Telegram dat haar eigen Blockchain, Ton, ontwikkelt.

Cryptomunten

Deze analyse voorziet een koerssprong van liefst $ 3.500,- voor de Bitcoin. Sommige investeerders zijn nog enthousiaster. Zo ziet deze expert de koers een factor 1.000 stijgen. De rally wordt volgens deze analisten begin 2019 verwacht.

Deze analyse voorziet een bull-rally voor Ripple (XRP) en dit achtergrondartikel zoekt het antwoord op de vraag waarom Ripple zo vaak in het nieuws is.

De koersstijging van de Ox (ZRX) valt uiteraard op. Het blijkt dat traders hier flink mee verdienen. Dit artikel legt uit hoe.

Met dit artikel, waarin wordt uitgelegd waarom een koerssprong toch echt aanstaande zou zijn sluiten we het cryptonieuws over cryptomunten vandaag af.

Cryptobeurzen

De koersstijging voor de Ox (ZRX) valt uiteraard op. Wellicht is de listing op Coinbase hiervoor de verklaring.

Overig cryptonieuws

Data-analist Tokeninsight heeft een miljoeneninvestering opgehaald.

Hoeveel cryptovaluta moet je eigenlijk bezitten als je wilt investeren? Dit artikel gaat op zoek naar een antwoord.

Dit artikel laat zien dat Europa meer investeert in crypto dan Amerika.

Sommige mensen nemen hun toevlucht tot de raarste methoden om de cryptokoersen te laten stijgen. Of dit kunstwerk van een witte cryptorat, dat is op getuigd voor Wall Street, echt helpt?…

Met dit curieuze bericht sluiten we het nieuwsoverzicht en kijken we vooruit met de crypto-agenda en het nieuwsoverzicht.

De crypto-agenda:

Vandaag een bescheiden crypto-agenda die vooral beheerd wordt door evenementen en beurzen.

Evenementen en beurzen

Ook deze week zijn er uiteraard ook weer de nodige beurzen en evenementen:

  • GITEX Technology Week te Dubai (14 tot 18 oktober);
  • Nikkei xTech Expo 2018 (tot en met 19 oktober);
  • Crypto Game Conferentie in Minsk (vandaag en morgen);
  • Blockchain Awareness Drive in Mumbai

Agenda voor Bitcoin en top 25 Altcoins

Vandaag is de expiratiedatum van de CBOE Bitcoin opties voor deze maand.

Agenda overige cryptomunten

Het overzicht voor de evenementen van kleinere cryptomunten kun je hier vinden.

De vooruitzichten voor de komende 24 uur

Onze crypto-agenda geeft niet direct aanleiding om vandaag een wilde handelsdag te vermoeden.

De Europese Unie publiceert vandaag cijfers over de bouwsector en consumentenprijzen. Ook Engeland en Amerika komen met belangrijke cijfers. Daarnaast zijn er toespraken van vertegenwoordigers van de Europese Centrale Bank en de Amerikaanse autoriteit voor open markten. Afhankelijk van het consumentenvertrouwen en hetgeen Amerika zegt over de handelsoorlog met China kunnen we een enerverende handelsdag tegemoet zien. Uiteraard verklapt de crypto-analyse van morgen je weer alles. Zo ben je weer klaar voor de nieuwe dag.

Crypto-analyse nieuwsbrief

Wil je elke dag deze analyse in je inbox? schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
Crypto-analyse: Bitcoin en Altcoins weer stabiel
Sluiten