Robert Kroes
Robert Kroes Tech 27 dec 2018

Crypto-analyse 27-12: koers Bitcoin en koersen Altcoins negatief na kerst

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

Nadat de koersen op eerste kerstdag in een dipje kwamen zagen we gisteren herstel. Vandaag is dat herstel verdwenen en zien we weer rode cijfers voor de koers van de Bitcoin en koersen van de Altcoins top 25. Deze keer zien we ook negatieve weekresultaten. Dit impliceert dat de koersen inleveren op de positieve resultaten die we voor kerst zagen. Daarmee ligt de vraag op tafel of de bull-rally ten einde is of dat het juist een pas op de plaats is voor de volgende etappe.

Koersen Bitcoin en Altcoin top 10

Onze grafische crypto-analyse toont dat de bull-rally weer even gestopt is. Na kerst zijn de koersen negatiever, terwijl door de volatiliteit er veel kapitaal uit de markt is (zoals je in het nieuwsoverzicht kunt zien). Vraag is dan ook of er, mede gezien de feestdagen, genoeg capaciteit is om weer bull-momentum op te bouwen.

Crypto-analyse 27 december koers Bitcoin en koersen Altcoins negatief na kerst.
Crypto-analyse 27 december koers Bitcoin en koersen Altcoins negatief na kerst. Live koersen vastgelegd om 7.50 uur. TradeinCrypto.com

 

Crypto-analyse overige Altcoins:

Ook buiten de top 10 zijn de koersen van de Altcoins negatief. Uitzondering die de regel bevestigt is de Ethereum Classic (ETC), dat +6,41% noteert. Ontology (ONT) dat -10,99% voert de rij verliezers aan. Gemiddeld verliezen de Altcoins zo’n 3,5%. Ook in dit segment zien we de negatieve weekresultaten langzaam op de kaart terugkomen en leveren de koersen dus in op het herstel.

Reageer op artikel:
Crypto-analyse 27-12: koers Bitcoin en koersen Altcoins negatief na kerst
Sluiten