Robert Kroes
Robert Kroes Tech 27 dec 2018

Crypto-analyse 27-12: koers Bitcoin en koersen Altcoins negatief na kerst

#3 Het cryptonieuws van de afgelopen 24 uur

Naast onze crypto-analyses brengen we je uiteraard ook een overzicht van het laatste nieuws.

Cryptomunten

In een interview gaf Anthony Pompliano, grondlegger van de tak Digital Assets bij Morgan Creek, aan dat de Bitcoin eerst onder de $ 3.000,- moet zakken voor er weer een echt bull-scenario ontstaat. Hij ziet de huidige stijging niet als definitieve omslag.

Altcoins

Ethereum (ETH)-oprichter Vitalik Buterin heeft zich uitgesproken over Bitcoin SV (BSV) en daar was geen woord Spaans bij.

In dit artikel lees je een overzicht van wat er de afgelopen 3 maanden met Ripple (XRP) gebeurt is en wat dit impliceert voor 2019. In dit artikel een technische analyse van de prijs van Ripple t.o.v. Bitcoin.

De Tron (TRX) kent erg veel positieve publiciteit. In dit artikel vraagt men zich af hoe reëel de voorgespiegelde ontwikkelingen zijn.

Met deze algemene analyse van de belangrijkste Altcoins sluiten we het nieuws over cryptomunten af.

Cryptobeurzen

De CEO van cryptobeurs Binance kijkt in een speciale brief terug op het jaar 2018 van Binance.

Een wijnhandelaar uit Hong-Kong koopt 67% van de aandelen in de Japanse crypto-exchange BitOcean.

Regelgeving

De Verenigde Arabische Emiraten willen half 2019 hun regelgeving over ICO’s compleet hebben. Men verwacht dat zij hiermee voorop lopen in de regulering van beginnende crypto-initiatieven.

De Japanse beursautoriteit heeft bekend gemaakt wat het verwacht van de zelfregulering die zij in de cryptomarkt toestaan.

Overig cryptonieuws

De afgelopen dagen zijn er miljarden uit de cryptomarkt onttrokken. in dit artikel gaat men op zoek naar de oorzaken van deze extreme volatiliteit.

Bitmain heeft na de geruchten over ontslagen nu nog meer plannen om de liquiditeitsproblemen op te lossen. Dit zou zij doen door haar posities in Bitcoin Cash (BCH) en Litecoin (LTE) te verzilveren, hetgeen negatieve druk op de koersen geeft.

Met dit bericht sluiten we het nieuws van de kerstdagen af en kijken we vooruit met de crypto-agenda en vooruitblik.

Reageer op artikel:
Crypto-analyse 27-12: koers Bitcoin en koersen Altcoins negatief na kerst
Sluiten