Robert Kroes
Robert Kroes Tech 27 dec 2018

Crypto-analyse 27-12: koers Bitcoin en koersen Altcoins negatief na kerst

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur

De crypto-agenda heeft vandaag geen invloed op de koersontwikkeling. Ook de monetaire agenda is vandaag beperkt. In Europa wordt vandaag de eerste editie van het ‘Economic Bulletin’ gepresenteerd. Dit bulletin is ter vervanging van het ECB Monthly Bulletin. Vanaf nu publiceert men het Economic Bulletin steeds 14 dagen nadat de Raad van Bestuur van de ECB bijeen gekomen is.

In Amerika publiceert men cijfers over de huizenverkoop, werkeloosheid en consumentenvertrouwen. Gezien de terugslag op de aandelenbeurzen en de aanhoudende ‘shut down’ van de overheid verwachten wij dat het vertrouwen wat minder is. Al met al lijkt het niet genoeg om de cryptokoersen te beïnvloeden.

De cryptomarkt zal dan ook op eigen kracht momentum moeten vinden om de eindejaarsrally door te laten lopen of een pas op de plaats maken. Hoe dit verloopt kun je de hele dag volgen met de live-koersen op de site van CryptoClan.nl of bij ons lezen in de crypto-analyse van morgen waar je jezelf nu alvast gratis voor kunt opgeven.

Reageer op artikel:
Crypto-analyse 27-12: koers Bitcoin en koersen Altcoins negatief na kerst
Sluiten