Robert Kroes
Robert Kroes Tech 8 jan 2019

Crypto-analyse 8-1: koers Bitcoin en koersen Altcoins openen negatief

#3 Het cryptonieuws van de afgelopen 24 uur

Naast onze crypto-analyses brachten we gisteren een artikel over de sterke stijging van de Bitcoin (BTC) en de waarschuwing voor te veel optimisme.

Cryptomunten

In deze analyse zien we dat Bitcoin tegen een sterke weerstandskoers moet vechten.

Altcoins

Coinbase maakte vannacht bekend dat zij problemen detecteerden bij Ethereum Classic (ETC). Zo zou er onder meer een hard fork hebben plaats gevonden en zou er voor $ 500.000,- gefraudeerd zijn. Zij besloten daarop de handel in ETC stil te leggen en Kraken volgde dit voorbeeld. ETC reageert na aanvankelijke ontkenningen nu inhoudelijk, maar gelaten.

Steeds meer banken maken gebruik van de betaaloplossingen van de Ripple (XRP).

De koers van Bitcoin Cash (BCH) gaat volgens analyses naar een keerpunt. Zet de bull door of komen de beren terug?

Ook de koers van Cardano (ADA) nadert volgens de analyses een cruciaal punt.

Dit achtergrondartikel gaat in op de koersstijgingen van Litecoin (LTC) en Tron (TRX).

Cryptobeurzen

Cryptobeurs Bakkt heeft zich versterkt met investeerder Lik Ka-shing. Ka-shing doet zijn naam eer aan met een flinke investering.

Overig cryptonieuws

Spring Labs is een nieuw initiatief om Blockchain te gebruiken voor creditoplossingen. Het feit dat dit door een immigrantenfamilie is opgezet zorgt voor veel positieve media.

Ardo Hansson, bestuurder van de bank van Letland en de Europese Centrale Bank noemde cryptovaluta een sprookje voor volwassenen tijdens een conferentie.

Met het bericht dat een Franse kunstenaar een muurschildering in de vorm van een puzzel heeft gemaakt sluiten we het nieuwsoverzicht af. Degene die de puzzel oplost kan 0,26 Bitcoin verzilveren, aangezien de puzzel de private key blootgeeft om de transactie te maken.

Reageer op artikel:
Crypto-analyse 8-1: koers Bitcoin en koersen Altcoins openen negatief
Sluiten