Crypto-analyse 18-1: koers Bitcoin en koersen Altcoins licht positief

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

De koers van Bitcoin en de koersen van de meeste Altcoins blijven ook vandaag rondom het nulpunt cirkelen. De markt blijft zoeken naar een momentum om richting te bepalen. Hierdoor blijven de koersen relatief vlak, al is de tendens vanochtend positief. Je ziet de actuele stand van zaken in onze crypto-analyse. Let op, de koers van Ethereum Classic (ETC) kan vertekenen doordat de handel soms gestaakt is en soms vertraagd wordt door extra veiligheidsprocedures van de verwerkende partij.

Koersen Bitcoin en Altcoin top 10

Gisteren zagen we in de crypto-analyse een wisselend beeld. Dat beeld bleef de hele dag in stand. We zagen de koersbewegingen steeds rond het nulpunt draaien. Ook vandaag nemen de koersen niet echt afstand van de koersen van de afgelopen dagen. Hierdoor blijft het koersoverzicht relatief vlak.

Crypto-analyse 18 januari: koers Bitcoin en koersen altcoins blijven op zoek naar momentum. Live koersen vastgelegd om 8.00 uur.
Crypto-analyse 18 januari: koers Bitcoin en koersen altcoins blijven op zoek naar momentum. Live koersen vastgelegd om 8.00 uur. TradeinCrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

Ook buiten de top-10 zien we een markt zonder al te grote koersschommelingen. BinanceCoin (BNB) en Iota (MIOTA) vormen met een stijging van resp. 7,61% en 5,18% de uitzonderingen op die regel. Monero (XMR) verliest 2,07 %. De overige koersen schommelen tussen + en – 1,5% . De weekkoersen zijn nog negatief. Ook hier vormt BinanceCoin (BNB), deze keer samen met USD Coin (USDC) de uitzondering op de regel.

Reageer op artikel:
Crypto-analyse 18-1: koers Bitcoin en koersen Altcoins licht positief
Sluiten