Crypto-analyse 18-1: koers Bitcoin en koersen Altcoins licht positief

#3 Het cryptonieuws van de afgelopen 24 uur

Naast de crypto-analyse bekeken wij gisteren hoe populair de Bitcoin (BTC) aan de hand van het verrassend aantal transacties.

Cryptomunten

Volgens Van Eck gaat Bitcoin (BTC) een positief 2019 tegemoet. Bitcoin-programmeur Jimmy Song geeft een vooruitblik op de updates die het Lightning Network en SegWit in 2019 kunnen wachten.

Altcoins

De adoptie van Ripple (XRP) gaat steeds verder. Opnieuw is het record voor ‘grootste betaling‘ via het netwerk gesneuveld.

In de relatief rustige markt blijven de positieve resultaten van Tron (TRX) opvallen. Sommigen trekken de vergelijking met de Bitcoin bubble.Ook voor oprichter Justin Sun is veel media-interesse. Hier lees je een portret van de pas 28-jarige oprichter.

Dat Stellar (XLM) steeds meer erkenning krijgt blijkt wel uit het feit dat gerenommeerde bedrijven, zoals Greyscale investments, de munt opnemen in hun portfolio.

Deze analyse voorziet gunstige tijden voor Litecoin (LTE).

Er wordt voor miljoenen euro’s Monero (XMR) buitgemaakt via malware en daar worden computers van particulieren voor gebruikt.

Cryptomunt Waves (WAVES) is sinds november al 165% in waarde gestegen. Hier lees je waarom.

Met deze algemene analyse, waaruit blijkt dat de belangrijkste cryptomunten niet reageren op positieve indicatoren, sluiten we het nieuws over cryptomunten af.

Cryptobeurzen

Rondom de hack bij Cryptopia valt vooral op hoe de cryptobeleggers zelf meehelpen om de buit te achterhalen. Zo heeft Binance, dat eerder al gestolen munten onderschepte, nu een aantal verdachte accounts bevroren. Ook KuCoin exchange jaagt mee.

Overig cryptonieuws

De gebroeders Winklevoss voorzien dat 2019 nog niet het jaar van massa-adoptie wordt. Investeerders tasten behoedzaam het water af.

Bij Amerikaanse particulieren gaat de adoptatie wellicht sneller, nu je bij de boodschappen ook wat cryptomunten mee kunt nemen.

In februari wordt de London Blockchain week gehouden. Zij maakten de line-up bekend.

In Zwitserland heeft men een nieuwe bewaarservice voor cryptomunten ontwikkeld.

McDonald’s en Burger King zijn elkaar weer eens in de haren gevlogen. Deze keer omdat hamburgerliefhebbers hun verlopen McCoins in kunnen wisselen voor een BurgerKing burger. Met dit (on)smakelijke nieuws sluiten we het nieuwsoverzicht af.

Reageer op artikel:
Crypto-analyse 18-1: koers Bitcoin en koersen Altcoins licht positief
Sluiten