Crypto-analyse 18-1: koers Bitcoin en koersen Altcoins licht positief

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur en het weekend

Monetair staan vandaag en het weekend voor Europa in het teken van de G20-top en de situatie rond de Brexit. Daarnaast publiceert Europa vandaag de lopende rekening over november 2018. Verder staan er voor het weekend geen monetaire bekendmakingen gepland.

In Amerika worden vandaag cijfers over de industriële productie en productiecapaciteit over december 2018 bekend gemaakt. Verder staan er voor het weekend geen monetaire bekendmakingen gepland. Daarnaast attenderen we je er nu alvast op dat de Amerikaanse beurzen maandag 21 januari gesloten zijn in verband met Martin Luther King Day.

De crypto-agenda zorgt naar verwachting niet voor invloed op de crypto-koersen. Als er geen bijzonderheden rond de Brexit of shut-down plaatsvinden zal de monetaire agenda ook niet van invloed zijn op de koersvorming van de Bitcoin en cryptomunten. Wellicht vindt de markt in de komende dagen op eigen kracht het momentum om een nieuwe koersbeweging in te zetten. Hoe de komende dagen verlopen kun je continu zien op de site CryptoClan.nl waar je de livekoersen 24 uur per dag kunt volgen. Wij brengen je met onze crypto-analyse van maandagochtend weer graag op de hoogte.

Reageer op artikel:
Crypto-analyse 18-1: koers Bitcoin en koersen Altcoins licht positief
Sluiten