Robert Kroes
Robert Kroes Tech 25 feb 2019

Crypto-analyse 25-2: koers Bitcoin en koersen Altcoins negatief na positief weekend

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

Nadat de koers van Bitcoin en de koersen van de meeste Altcoins vrijdag negatief begonnen trok dat beeld later die dag bij. Er volgde een positief weekend, waarbij de koers zelfs het ‘glazen plafond’ van $ 4.000,- doorbrak. Hoewel de koersen aanvankelijk door leken te stijgen vielen deze later op de zondag weer terug. Op dit moment duurt de terugval voort en is het beeld dus negatief. De weekkoersen zijn door de sterke periode daarvoor wel positief. Je ziet de actuele stand van zaken in onze crypto-analyse.

Koersen Bitcoin en Altcoin top 10

Vrijdag verlieten we de Bitcoin bij een stand van € 3.535,54, Ethereum (ETH) noteerde € 130,34 en Ripple (XRP) zette een koers van € 0,2827 op het bord. Vanochtend zijn de dagkoersen vooral negatief. Doordat de koersval nog geen 24 uur gaande is zijn de weekkoersen nog positief. In onze grafische crypto-analyse zie je de actuele stand van zaken.

Crypto-analyse 25 februari: koers Bitcoin en koersen Altcoins zwaar negatief. Live koersen vastgelegd om 8.05 uur.
Crypto-analyse 25 februari: koers Bitcoin en koersen Altcoins zwaar negatief. Live koersen vastgelegd om 8.05 uur. TradeinCrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

Buiten de top 10 is het dagbeeld ook negatief, maar ook hier teren de koersen op de positieve ontwikkelingen eerder in het weekend. Ontology (ONT) daalt momenteel het hardst met -16,85% en ook de meeste andere cryptomunten in dit segment schrijven het verlies met dubbele cijfers. Er komen dan ook meer negatieve weekkoersen op het bord. Enige uitzondering is USD Coin (USDC) dat een plus(je) noteert van 0,12%.

Reageer op artikel:
Crypto-analyse 25-2: koers Bitcoin en koersen Altcoins negatief na positief weekend
Sluiten