Robert Kroes
Robert Kroes Tech 15 feb 2019

Crypto-analyse 15-2: koers Bitcoin en koersen Altcoins neutraal

#3 Het cryptonieuws van de afgelopen 24 uur

Uiteraard was er ook in de afgelopen 24 uur weer veel cryptonieuws. Wij bieden een selectie.

Cryptomunten

Deze analyse laat zien dat de Bitcoin zich richting een cruciaal koersdoel begeeft. Analisten voorzien dat de beren wel eens verjaagd zouden kunnen zijn als men dit doel weet te passeren. Met een nieuw gedefinieerde indicator voor analyse van de Bitcoin (Bitcoin Delta Kapitalisatie) probeert men de bodem van de markt te berekenen.

Altcoins

In deze analyse probeert men de koersbewegingen voor Dash (DASH) in februari in te schatten.

Deze analyse toont een aanstaande Bull-rally voor de Litecoin (LTE)

J.P. Morgan was lange tijd tegenstander van cryptovaluta. Nu kondigt zij als eerste bank ter wereld een eigen cryptomunt aan.

Blockchain

Een Amerikaanse universiteit heeft ‘supersnel Blockchain‘ ontwikkeld. Dat doet de naam eer aan, want het schijnt tot 99% sneller te zijn dan de huidige Blockchain.

Overig cryptonieuws

Het feit dat J.P. Morgan een eigen cryptomunt gaat beginnen is tegen het zere been van puristen. Hier leggen zij uit waarom deze ontwikkeling het failliet van de Bitcoin-principes betekent.

In Australië heeft men een cryptofraude van 17 miljoen ontdekt als bijvangst van een onderzoek naar drugshandel op Darkweb.

De diverse Amerikaanse toezichthouders vliegen elkaar inmiddels in de haren over de Bitcoin ETF. Men vindt dat de SEC te lang toestemming weigert.

Reageer op artikel:
Crypto-analyse 15-2: koers Bitcoin en koersen Altcoins neutraal
Sluiten