Robert Kroes
Robert Kroes Tech 15 feb 2019

Crypto-analyse 15-2: koers Bitcoin en koersen Altcoins neutraal

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur en het weekend

In Europa staan vandaag de publicatie van de handelsbalans over december 2018 op het programma.

In Amerika staat vandaag de publicatie van de prijsindexcijfers voor import en export over januari op het programma. Ook worden er cijfers over aanwending van kapitaal, industriële productie en grondstoffen bekend gemaakt.

Voor het weekend staan verder geen bekendmakingen op het programma. Daarnaast attenderen we je er nu alvast op dat de beurzen in Amerika, net als bedrijven en overheiden, aanstaande maandag 18 februari gesloten zijn in verband met Presidents Day.

De monetaire bekendmakingen zullen geen invloed hebben op de ontwikkeling van de cryptokoersen. Dit betekent dat de cryptokoersen  ook komend weekend op eigen kracht richting kunnen bepalen. De agendapunten op de cryptokalender vormen daarbij geen steun of rem. Wel kan het handelsvolume lager zijn omdat veel Amerikanen van de komende feestdag op maandag gebruik maken om een lang weekend te vieren. De markt kan zich dus, met een wat beperkte omvang vandaag en het weekend vormen. In ieder geval kun je de ontwikkelingen volgen op de site van CryptoClan.nl, dat 24 uur per dag livekoersen biedt. Met onze crypto-analyse van maandagochtend, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de ontwikkelingen tijdens de handelsdag die nu nog voor ons ligt en bieden we een nieuwe vooruitblik op de handelsdag van dinsdag.

Reageer op artikel:
Crypto-analyse 15-2: koers Bitcoin en koersen Altcoins neutraal
Sluiten