Robert Kroes
Robert Kroes Tech 11 feb 2019

Crypto-analyse: koers Bitcoin en koersen meeste Altcoins positief na weekend

#3 Het cryptonieuws van de afgelopen 24 uur en het weekend

Er was uiteraard weer veel nieuws, waarvan we je een selectie bieden.

Cryptomunten

De vooruitzichten voor de Bitcoin lijken gunstig volgens deze analyse. Deze analyse geeft ook op korte termijn meer vitaliteit weer.

Altcoins

Zou de Ripple (XRP) de Bitcoin op korte termijn van de eerste plaats kunnen verdrijven? Deze auteurs gingen op zoek naar een antwoord. Deze technische analyse probeert de komende koersontwikkeling in te schatten.

Aan de andere kant probeert Ethereum (ETH) de tweede plek van Ripple (XRP) in te nemen. Door stabiele prijzen zou dit volgens deze analisten best kunnen lukken.

De Litecoin (LTE) was vrijdagavond misschien wel de aanjager van de koersstijgingen. In deze analyse bekijkt men de gunstige verwachtingen voor de toekomst.

In deze analyse bekijken de auteurs de VeChain (VET), die weer in de lift zit.

Regelgeving

SEC-commissaris Hester Pierce hield vorige week een toespraak. De vertegenwoordigster van de Amerikaanse beurswaakhond besprak ook de Bitcoin en dat werd volgens analisten een goednieuwsshow.

Overig cryptonieuws

De korte koersstijgingen van vrijdagavond waren voer voor speculanten. Dit artikel ging op zoek naar mogelijke oorzaken.

In dit artikel speculeert men over de mogelijke gevolgen van de korte opleving.

Aan de vooravond van de London Blockchain Week wordt gediscussieerd over massa-adoptie van cryptomunten.

Een andere discussie voert men over de ethiek in de cryptomarkt en bij diverse cryptomunten.

Veel bedrijven noemen zich ‘crypto hedgefunds’. De auteurs van dit artikel onderzochten of het wel om echte hedgefunds gaat.

In dit artikel verzamelden de redacteurs het belangrijkste cryptonieuws van de afgelopen weken. Met deze selectie sluiten we het cryptonieuws van vandaag af.

Reageer op artikel:
Crypto-analyse: koers Bitcoin en koersen meeste Altcoins positief na weekend
Sluiten