Robert Kroes
Robert Kroes Tech 15 april 2019

Crypto-analyse 15-4: koers Bitcoin en koersen Altcoins profiteren van goed weekend

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

We zagen voor het weekend een stevige correctie op de koers van Bitcoin en koersen van de meeste Altcoins. Dit resulteerde in hoofdzakelijk negatieve weekkoersen. Het weekend heeft de markt blijkbaar goed gedaan. De koersen starten dan ook positief aan een nieuwe week. Het resultaat is echter voor veel Altcoins nog niet goed genoeg om de vorige week goed te maken. Uiteraard brengen we je graag op de hoogte van de actuele situatie. Je ziet de actuele stand van zaken in onze crypto-analyse.

Koersen Bitcoin en Altcoin top 10

Met de crypto-analyse van vrijdag verlieten we de koers van de Bitcoin (BTC) bij € 4.454,50, Ethereum (ETH) bij € 145,79 en Ripple (XRP) bij 0,2860. Door een stevige correctie waren de overige  Altcoins ook bijna allemaal negatief. In het weekend herstelden de koersen, waardoor zowel de Bitcoin als de meeste Altcoins positieve resultaten noteren. Dit resulteert na het weekend in een positieve weekkoers voor de Bitcoin, terwijl de weekresultaten van de meeste Altcoins nog negatief zijn. In onze grafische crypto-analyse zie je de actuele stand van zaken.

Crypto-analyse 15 april: koers Bitcoin en koersen Altcoins stijgen weer na positief weekend. Live koersen vastgelegd om 8.05 uur.
Crypto-analyse 15 april: koers Bitcoin en koersen Altcoins stijgen weer na positief weekend. Live koersen vastgelegd om 8.05 uur. TradeinCrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

Buiten de top 10 zien we ook positieve dagkoersen. Enige uitzondering is Basic Attention Token (BAT), dat 2,77% verliest. Grootste stijger is de Tezos (XTZ) met 18,06 %. De overige koersen stijgen met zo’n 2 tot 3 %. Qua weekkoersen dient er nog het een en ander goed gemaakt te worden. Alleen Tezos (XTZ) en Basic Attention Token (BAT) noteren een positief weekresultaat.

Reageer op artikel:
Crypto-analyse 15-4: koers Bitcoin en koersen Altcoins profiteren van goed weekend
Sluiten