Robert Kroes
Robert Kroes Tech 15 april 2019

Crypto-analyse 15-4: koers Bitcoin en koersen Altcoins profiteren van goed weekend

#3 Het cryptonieuws van de afgelopen 24 uur

Naast de crypto-analyse zagen we vrijdag hoe de Bitcoin-gemeenschap Julian Assange steunt na zijn arrestatie. Zaterdag brachten we het verhaal van de man die dreigt eigenhandig de Bitcoin kapot te maken. Wij bekeken wie hij is en of zijn dreigement kans van slagen heeft.

Bitcoin nieuws

De technische analyse van de Bitcoin lijkt een sterke groet te laten zien. Analisten verwachten zelfs dat een zeldzaam ‘gouden kruis’ tot de mogelijkheden behoort. De analisten van Binance denken in ieder geval dat de Bitcoin de bodem wel eens kan hebben gezien. Er komen steeds meer geluiden dat de Bitocin in 2 jaar tijd € 50.000,- of meer waard kan zijn. Ook de analyses voor korte termijn indiceren dat de beren zijn verjaagd.

Cryptomunten

Ethereum (ETH) oprichter Vitalik Buterin liet weten dat de ontwikkeling van Ethereum 2.0 volgens schema verloopt.

Ripple (XRP) is in Azië momenteel zo populair dat zij de vraag naar haar betaaloplossingen niet meer aankan. Ondertussen groeit ook in Europa de interesse. Zo lijkt Luxemburg samen te willen werken.

De populariteit van de Litecoin (LTC) blijft toenemen. In dit artikel probeert men de oorzaken te verklaren.

Litecoin (LTC) en Bitcoin Cash (BCH) hebben de Aziatische cryptomarkt vannacht positief gestemd. In dit artikel lees je waarom.

De wereldbank heeft samen met het IMF een eigen Blcockchain en pseudo-cryptomunt opgezet om mee te experimenteren.

In deze algemene crypto-analyse, waarmee we het nieuws over cryptomunten voor vandaag afsluiten, zien we dat de koersen van Bitcoin en meeste cryptomunten binnen de bandbreedtes bewegen naar een bullish trend.

Overig cryptonieuws

De Bank of America maakte dit weekend bekend ook actief te worden in de crypto-industrie.

China maakte vorige week bekend dat mining mogelijk verboden wordt. Dat is niet volgens iedereen een slecht teken.

Volgens Oracle zal de helft van de bedrijven wereldwijd binnen nu en drie jaar in enig opzicht gebruik maken van de Blockchain.

Reageer op artikel:
Crypto-analyse 15-4: koers Bitcoin en koersen Altcoins profiteren van goed weekend
Sluiten