Robert Kroes
Robert Kroes Tech 15 april 2019

Crypto-analyse 15-4: koers Bitcoin en koersen Altcoins profiteren van goed weekend

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur

In Europa staan vandaag geen publicaties op de monetaire agenda.

In Amerika publiceert men vandaag de Treasury International Capital cijfers over februari. Deze belangrijke indicator kan de Dollar-koers beïnvloeden. Daarnaast veilt men de rente op 3-maands en 6-maands opties. Ook houdt FED-bestuurder Evans een toespraak.

De crypto-agenda en monetaire bekendmakingen zullen de cryptomarkt naar verwachting niet beïnvloeden. Het is dus aan de markt zelf om koers te bepalen en de ruimte zien te vinden om de koersen tot verdere stijging te bewegen. De koers van de Bitcoin moet daarvoor, volgens analisten sterk boven de $ 5.200,- komen. Ten tijde van het schrijven van dit stuk beweegt de koers zich daar iets onder. Het wordt dan ook spannend om te zien of de weg naar boven een stabiele ontwikkeling zal kennen.

In een ander geval lijkt het erop dat een nieuwe correctie op de loer ligt. Kortom, alle reden om de koersen te blijven volgen via de site van CryptoClan.nl, die 24 uur per dag en zeven dagen per week livekoersen biedt. Met onze crypto-analyse van morgenochtend, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de ontwikkelingen tijdens de handelsdag die nu nog moet komen.

Reageer op artikel:
Crypto-analyse 15-4: koers Bitcoin en koersen Altcoins profiteren van goed weekend
Sluiten