Robert Kroes
Robert Kroes Crypto 11 apr 2019
Leestijd: 4 minuten

Crypto-analyse 11-4: koers Bitcoin en koersen Altcoins doen stapje terug

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

Na de positieve opening van gisteren leek de markt op weg naar verdere koersstijgingen. Klaarblijkelijk was de volgende stap in de Bitcoin-rally (nog) teveel gevraagd, want vannacht liepen de koersen terug. Nu de koersstijging van vorige week uit de weekkoersen verdwenen is zien we dat er vorige week na de koersexplosie weinig verder groei geweest is. Een flink aantal weekkoersen is nu namelijk negatief. Uiteraard brengen we je graag op de hoogte van de actuele situatie. Je ziet de actuele stand van zaken in onze crypto-analyse.

Koersen Bitcoin en Altcoin top 10

In de crypto-analyse van gisteren zagen we stijgende dagkoersen met positieve weekkoersen van Bitcoin en top-10 Altcoins. Vandaag is dat beeld anders. De dagkoersen van Bitcoin en Altcoins zijn bijna allemaal negatief. Nu de koersexplosie van vorige week uit de cijfers verdwenen is zien we dat dit direct impact heeft op de weekkoersen. Het sentiment is vanochtend wisselend. In onze grafische crypto-analyse zie je de actuele stand van zaken.

crypto-analyse 11 april: koers Bitcoin en koersen Altcoins doen een stapje terug. Live koersen vastgelegd om 8.20 uur. Tradeincrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

Buiten de top 10 zien we ook voornamelijk rode dagkoersen voor de Altcoins. Tezos (XTZ) is met + 3,80% de enige stijger. OKB (OKB) verliest met 13,2% het meest. De overige koersen verliezen zo’n 6,5%. Alleen Ethereum Classic (ETC) heeft een positieve weekkoers.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Crypto-analyse 11-4: koers Bitcoin en koersen Altcoins doen stapje terug
Sluiten