Crypto-analyse 11-4: koers Bitcoin en koersen Altcoins doen stapje terug

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur

In Europa zal men vandaag vooral veel nakaarten over het Brexit-uitstel tot 31 oktober. Daar heeft men alle gelegenheid voor, want voor de Europese Unie staan geen publicaties op het programma (wel voor individuele landen).

In Amerika publiceert men vandaag de prijsindexcijfers voor producten en de werkeloosheidscijfers. Daarnaast maakt men cijfers bekend over de opslag van Biogas Tot slot veilt men ook vandaag 3-maands en 10-jaars waardepapieren.

De crypto-agenda kan vandaag beïnvloed worden door de EDCON, technische ontwikkelingen (of het gebrek daaraan) kunnen de koers van Ethereum (ETH) beïnvloeden. Daarnaast zal Vitalik Buterin ongetwijfeld een aantal algemene bespiegelingen van de markt geven. Eerder zagen we dat zijn woorden de markt, zowel negatief als positief, in beweging kunnen zetten. De monetaire agenda zal naar verwachting geen invloed op de cryptokoersen hebben. Het belooft dus een spannende handelsdag te worden. Hoe deze verloopt kun je volgen via de site van CryptoClan.nl, die 24 uur per dag en zeven dagen per week livekoersen biedt. Met onze crypto-analyse van morgenochtend, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de ontwikkelingen tijdens de handelsdag die nu nog moet komen.

Reageer op artikel:
Crypto-analyse 11-4: koers Bitcoin en koersen Altcoins doen stapje terug
Sluiten