Robert Kroes
Robert Kroes Tech 20 mrt 2019

Crypto-analyse 20-3: koers Bitcoin en koersen Altcoins vlak in afwachting van momentum

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

We zagen gisteren dat positieve en negatieve koersen in een kleine bandbreedte vooral zijwaarts bewegen. Vandaag is dat beeld niet anders. Wel zien we twee uitschieters, Tezos (XTZ) en OKP stijgen met dubbele cijfers. In de top 10 zien we geen echte uitschieters. De weekkoersen zijn op twee uitzonderingen na positief. Je ziet de actuele stand van zaken in onze crypto-analyse.

Koersen Bitcoin en Altcoin top 10

Gisteren zagen we een rustige markt, waarin de koersen vooral zijwaarts bewegen. Dit beeld is ook te zijn tijdens de opening van de koersen van vandaag. Dit weekkoersen blijven in dit segment positief met uitzondering van de Tether (USDT). Aangezien dit een stable coin is waar mensen vooral zekerheid zoeken bij negatieve koersfluctuaties hoeft dit niet negatief te zijn. In onze grafische crypto-analyse zie je de actuele stand van zaken.

Crypto-analyse 20 maart: koers Bitcoin en koersen Altcoins blijven vlak in afwachting van momentum. Live koersen vastgelegd om 8.05 uur.
Crypto-analyse 20 maart: koers Bitcoin en koersen Altcoins blijven vlak in afwachting van momentum. Live koersen vastgelegd om 8.05 uur. Tradeincrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

Buiten de top 10 zien we we een iets positiever beeld. Op Bitcoin SV (BSV) na zijn alle weekkoersen positief. Ook hier zijn de de dagkoersen vlak, maar op 2 uitzonderingen na positief. De uitzonderingen zijn Waves (WAVES), dat -1,10% noteert en Dash (DASH), dat -0,70% noteert. Grote positieve uitschieter zijn OKB (OKB) met + 21,17% en Tezos (XTZ), dat in 24 uur 16,46 % hoger noteert. Gemiddeld stijgen de koersen zo’n 3%.

Reageer op artikel:
Crypto-analyse 20-3: koers Bitcoin en koersen Altcoins vlak in afwachting van momentum
Sluiten