Robert Kroes
Robert Kroes Tech 20 mrt 2019

Crypto-analyse 20-3: koers Bitcoin en koersen Altcoins vlak in afwachting van momentum

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur

In Europa staat vandaag een overleg van de ECB op het programma. Het monetair beleid is hier geen onderwerp. De chaotischer wordende ontwikkelingen rond de Brexit kunnen uiteraard van invloed blijven.

In Amerika staat vandaag het nieuwe rentebesluit van de FED en haar visie op de economische verwachting met aansluitende persconferentie op het programma.

Een opvallend rentebesluit of onverwachte economische vooruitblik door de FED leidt regelmatig tot koersbewegingen op de traditionele beurzen. Ook paniek rond de Brexit kan van invloed zijn op de de cryptomarkt. De crypto-agenda geeft daar geen aanleiding toe. Uitgaande van een reguliere handelsdag zonder schokkende bekendmakingen zal de  cryptomarkt de ruimte krijgen om vorm te geven aan verdere koersstijgingen nu de passage van de $ 4.000,- voor het eerst niet tot grote correcties lijkt te leiden. Uiteraard is het verstandig om de invloed van de monetaire agenda op de cryptokoersen in de gaten te houden. Dit kan via de site van CryptoClan.nl, die 24 uur per dag en zeven dagen per week livekoersen biedt. Met onze crypto-analyse van morgenochtend, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de ontwikkelingen tijdens de handelsdag die nu nog voor ons ligt.

Reageer op artikel:
Crypto-analyse 20-3: koers Bitcoin en koersen Altcoins vlak in afwachting van momentum
Sluiten