Robert Kroes
Robert Kroes Tech 19 mrt 2019

Crypto-analyse 19-3: koers Bitcoin en koersen Altcoins bewegen vooral zijwaarts

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

De markt opende gisteren licht negatief. Vandaag zien we dat positieve en negatieve koersen in een kleine bandbreedte vooral zijwaarts bewegen. Zowel in de top 10 als in de top 25 Altcoins zien we geen echte uitschieters. De weekkoersen zijn op één uitzondering na positief. Je ziet de actuele stand van zaken in onze crypto-analyse.

Koersen Bitcoin en Altcoin top 10

We zagen gisteren negatieve dagkoersen die een vertekend beeld gaven na de positieve rally van het weekend. Vandaag zien we een rustige markt, waarin de koersen vooral zijwaarts bewegen. Dit weekkoersen blijven in dit segment zonder uitzondering positief. In onze grafische crypto-analyse zie je de actuele stand van zaken.

Crypto-analyse 19 maart: koers Bitcoin en koersen altcoins bewegen vooral zijwaarts. Live koersen vastgelegd om 8.10 uur.
Crypto-analyse 19 maart: koers Bitcoin en koersen altcoins bewegen vooral zijwaarts. Live koersen vastgelegd om 8.10 uur. TradeinCrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

Buiten de top 10 zien we we een iets positiever beeld. Op Bitcoin SV (BSV) na zijn alle weekkoersen positief. Ook hier zijn de de dagkoersen vlak, de grootste stijger is Zcash (ZEC) met + 2,96%. Grootste daler is Nem (XEM) met -,283%. De rest van de koersen bewegen bijna allemaal in een bandbreedte van + 1% tot -1 %.

Reageer op artikel:
Crypto-analyse 19-3: koers Bitcoin en koersen Altcoins bewegen vooral zijwaarts
Sluiten