Robert Kroes
Robert Kroes Tech 19 mrt 2019

Crypto-analyse 19-3: koers Bitcoin en koersen Altcoins bewegen vooral zijwaarts

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur

In Europa staan vandaag de publicatie van arbeidskosten in het vierde kwartaal en cijfers over de bouw in januari op het programma. Ook staat de publicatie van het ZEW-onderzoek naar het economisch sentiment op het programma. De chaotischer wordende ontwikkelingen rond de Brexit kunnen uiteraard van invloed blijven.

In Amerika staan vandaag publicaties over de olievoorraad en orders voor de industrie op het programma. Ook geeft de nieuwste Redbook Index inzicht in het economisch sentiment.

Tenzij er paniek rond de Brexit losbarst verwachten wij dat de monetaire agenda vandaag geen invloed heeft op de cryptomarkt. De crypto-agenda is gevuld, maar ook daar verwachten wij geen aankondigingen die de markt zullen beïnvloeden. Daarmee heeft de cryptomarkt de ruimte om vorm te geven aan verdere koersstijgingen nu de passage van de $ 4.000,- voor het eerst niet tot grote correcties lijkt te lijden. Hoe dit zal verlopen kun je volgen op de site van CryptoClan.nl, dat 24 uur per dag en zeven dagen per week livekoersen biedt. Met onze crypto-analyse van morgenochtend, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de ontwikkelingen tijdens de handelsdag die nu nog voor ons ligt.

Reageer op artikel:
Crypto-analyse 19-3: koers Bitcoin en koersen Altcoins bewegen vooral zijwaarts
Sluiten