Robert Kroes
Robert Kroes Tech 21 jan 2019

Crypto-analyse 21-1: koers Bitcoin en koersen Altcoins negatief uit het weekend

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

De koers van Bitcoin en de koersen van de meeste Altcoins blijven ook vandaag rondom het nulpunt cirkelen. De markt blijft zoeken naar een momentum om richting te bepalen. Hierdoor blijven de koersen relatief vlak, al is de tendens vanochtend positief. Je ziet de actuele stand van zaken in onze crypto-analyse. Let op, de koers van Ethereum Classic (ETC) kan vertekenen doordat de handel soms gestaakt is en soms vertraagd wordt door extra veiligheidsprocedures van de verwerkende partij.

Koersen Bitcoin en Altcoin top 10

Afgelopen vrijdag verlieten we de cryptokoersen, die de hele week nogal vlak waren, bij een stand van € 3.186,91 voor de Bitcoin (BTC), 0,2917 voor de Ripple (XRP) en € 109,55 voor Ethereum (ETH). In het weekend vond de markt een momentum, maar zoals we in onze crypto-analyse zien, een momentum voor koersdalingen. De koersen komen flink negatief uit het weekend. In onze grafische crypto-analyse zie je de stand van zaken direct.

Crypto-analyse 21 januari: koers Bitcoin en koersen Altcoins negatief uit het weekend. Live koersen vastgelegd om 7.50 uur.
Crypto-analyse 21 januari: koers Bitcoin en koersen Altcoins negatief uit het weekend. Live koersen vastgelegd om 7.50 uur. TradeinCrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

Ook buiten de top-10 zien we uitsluitend negatieve koersen. Uitzondering die de regel bevestigt is de USD Coin (USDC) die + 0,45% noteert. Samen met BinanceCoin (BNB) en Maker (MKR) noteren zij ook als enige een positieve weekkoers. Naast de USDC zijn alle dagkoersen negatief. Maker (MKR) is ondanks de positieve weekkoers de zwaarste daler met -8,95%. Gemiddeld verliezen de koersen in de afgelopen 24 uur zo’n 3 %.

Reageer op artikel:
Crypto-analyse 21-1: koers Bitcoin en koersen Altcoins negatief uit het weekend
Sluiten