Robert Kroes
Robert Kroes Tech 29 jul 2020
Leestijd: 6 minuten

Crypto-analyse is terug bij stijgende Bitcoin, wat kunnen we verwachten?

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

Zoals gebruikelijk beginnen we onze analyse met een update van de marktkapitalisatie en een overzicht van de actuele cryptokoersen.

Verloop marktkapitalisatie

De Bitcoin en Altcoins noteerden op 14 mei een gezamenlijke marktkapitalisatie van $ 258,7 miljard. Het volume bewoog tot 20 juli horizontaal rond de $ 260 miljard. Vanaf 20 juli loopt de interesse voor de cryptomarkt duidelijk op. Momenteel bedraagt de marktkapitalisatie bij stijgende trend $ 318,6 miljard.

De dominantie van de Bitcoin, die tijdens de laatste analyse 68,11 % bedroeg, is aanzienlijk gedaald naar 63,81 %. In de koersanalyses zien we het effect op de koersen.

Analyse koers Bitcoin en Altcoin top 10

Tijdens de laatste crypto-analyse 14 mei zagen we hoe de Bitcoin vastliep op de psychologische grens van $ 10.000,-. Hierna volgde een lange horizontale prijsbeweging in een redelijk slappe markt. Sinds dit weekend heeft men de smaak echter weer te pakken. De munt sneed razendsnel door de psychologische weerstand van $ 10.000,- en ook $ 10.500,- leverde geen belemmering. Inmiddels beweegt de koers rond de $ 11.000,-. De Bitcoin-koers in dollars noteert momenteel $ X. In de onderstaande grafiek zie je de actuele situatie in één oogopslag.

Analyse: Bitcoin en top 10 cryptomunten stijgen snel
Live cryptokoersen: Bitcoin en top 10 cryptomunten stijgen weer snel. Live koersen vastgelegd om 11.15 uur. Bron: Tradeincrypto.com

Analyse overige Altcoins:

Buiten de top 10 zien we dat ook de top 25 vooral positieve cijfers laat zien.

Cryptokoersen top 25 cryptomunten hoofdzakelijk positief
Cryptokoersen top 25 cryptomunten hoofdzakelijk positief. bron: Tradeincrypto.com

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Crypto-analyse is terug bij stijgende Bitcoin, wat kunnen we verwachten?
Sluiten